Da li netko zna sta je ovo?

• Začetnik teme Začetnik teme Arina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Arina

Obećava
Banovan
Poruka
54
Ja se pomalo bavim fotografijom. Ovo sam juce snimila setajuci uz Dunav.
Da li neko zna sta bi to moglo biti?
Izgleda kao prava piramida. Nalazi se na jednom vrlo zabacenom mestu i slucajno sam je primetila dok smo ja i drugarica setale njenog psa.

malapiramida.jpg

`oce to,`oce tako piramida da stoji uz dunav....xexexe....
sudeci po slici reklo bi se da je ovo neki otpad,a ova "trouglasta stvar" bi mogao biti neki spomenik ili tako nesto......
a ne brini,da je to zaista piramida do sada bi to vec bilo veeeeeoma aktuelno...nisi ni prva ni poslednja koja je prosla pored toga.......

`oce to,`oce tako piramida da stoji uz dunav....xexexe....
sudeci po slici reklo bi se da je ovo neki otpad,a ova "trouglasta stvar" bi mogao biti neki spomenik ili tako nesto......
a ne brini,da je to zaista piramida do sada bi to vec bilo veeeeeoma aktuelno...nisi ni prva ni poslednja koja je prosla pored toga.......

Ne znam. Ovo je jako zabaceno mesto.
Gradjevina nije mala i piramidalna je.
Nigde nema znaka da je to spomenik i postoje vrata.
Koja su zakljucana.

I pricale smo s nekim covekom koji peca u blizini.
On cesto dolazi tu i vidja neke cudne (tako on kaze) ljude nekad.
Kako izlaze odatle.:(

pod pojam"cudni ljudi" se mogu podrazumevati neki narkomani ili neki metalci npr(nemam ama bas nista protiv metalaca,ali imaju cudan stil odevanja,a taj pecaros je verovatno malo zastarelih razmisljanja)
vidim na slici da ima i prozor-najlogicniji zakljucak nije piramida....

pod pojam"cudni ljudi" se mogu podrazumevati neki narkomani ili neki metalci npr(nemam ama bas nista protiv metalaca,ali imaju cudan stil odevanja,a taj pecaros je verovatno malo zastarelih razmisljanja)
vidim na slici da ima i prozor-najlogicniji zakljucak nije piramida....

Nema prozora. Obisle smo je sa svih strana.
Nije mislio na decu ili neku omladinu. Pitala sam ga i meni je to palo na pamet.
Mislio je na odrasle ljude. Izgledaju normalno.Samo se nikad ne javljaju.Da pozdrave .
I svi su muskarci.
I dolaze po danu tu.
On nije tu nocu vec po danu. Peca covek. U penziji je.

Ili neki portal, 'dimension door' je unutra. A cudni ljudi koji se motaju tamo su mozda neka banda kao
Masoni, Illuminati ili sasvim neki treci. Ili neki kult, bratstvo. ;)

Zanimljivo. Videcemo sta ce reci Illuminat.. :D

Е ако нам он не објасни шта је ово, остаћемо глупи заувек...:lol:

Ламинат наш дуовни вођа. :mrgreen:

Ovo je snimljeno za vikend pored Dunava? Otkud onda sneg oko piramide? Gde se tačno nalazi pored Dunava? Voleo bih da je vidim uživo, ali odmah da ti kažem da ovde nema nikakve misterije. Ne mogu odmah da zaključim o čemu se radi, ali mogu da kažem da su ova zaključana vrata naknadno postavljena. Ovakvi piramidalni objekti se vrlo često koriste u hidrogradnji, a ovaj objekat je očigledno škart pa ga neko koristi za nešto. A ti čudni ljudi mogu biti narkomani ili sektaši; masoni nisu sigurno (naročito ne illuminati kojih u Srbiji ima nešto više od 100) ne okupljaju se na takvim mestima. Daj reci tačnu lokaciju.

Ovo je snimljeno za vikend pored Dunava? Otkud onda sneg oko piramide? Gde se tačno nalazi pored Dunava? Voleo bih da je vidim uživo, ali odmah da ti kažem da ovde nema nikakve misterije. Ne mogu odmah da zaključim o čemu se radi, ali mogu da kažem da su ova zaključana vrata naknadno postavljena. Ovakvi piramidalni objekti se vrlo često koriste u hidrogradnji, a ovaj objekat je očigledno škart pa ga neko koristi za nešto. A ti čudni ljudi mogu biti narkomani ili sektaši; masoni nisu sigurno (naročito ne illuminati kojih u Srbiji ima nešto više od 100) ne okupljaju se na takvim mestima. Daj reci tačnu lokaciju.

nije sneg vec je krech ...
shta postoji jos u njenoj okolini ? sumnjam da je bazis kvadratnog oblika

kako si uspeo sa slike da zakljucis da su vrata naknadno postavljena?
za sta se koriste piramidalni objekti u hidrogradnji?

Vrata su naknadno postavljena zato što je neko odlučio da upotrebi škart piramidalni građevinski objekat za skladištenje nečega (ne verujem da je za stanovanje).

Ja sam arhitekta i stručnjak sam za visokogradnju, ali koliko znam da se ovakvi piramidalni elementi koriste za izgradnju brana, a na Dunavu imamo samo Đerdap.

Da je manja, odnosno da je visoka 1 metar, onda bi se mogla koristiti u vojsci kao prepreka za tenkove.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back