Да ли Несторовић пати од параноидне делузије?

Преслушао сам неке његове изјаве и ставове, нисам знао да је човек толико залуђен темама из Трећег ока и тако тих часопоса и портала који се баве теоријама завере.
Питам се да ли он пати од параноидне делузије или се само прави луд како би ошишао те овце које верују у те глупости.

I ja sam slušala njegove priče. To nisu teme iz Trećeg oka već su teme sa youtube i drugih kanala.
Kao što je bila naučna fantastika tema da Hitler nije ubijen već su ga sklonili. Posle 70 godina se priča da je to zapravo tačno. E tako su i ove priče koje priča Nestorović. Svi su ga napadali kada je pričao o koroni, vređali ga, pljuvali....i na kraju se ispostavilo da je sve tačno šta je pričao. Niko mu se nije javno izvinuo.
Čovek se druži i dopisuje sa svetski poznatim doktorima, iz celog sveta...Zna o čemu priča. E sad to što neobrazovana seljana koja nije završila škole priča o jednom naučniku, dobrom doktoru da je budala, to je realnost Srbije.
Mnogi u Srbiji pišu i da je čuveni akademik Vladeta Jerotić budala...

Mnogo smo zao i opak narod.

Ufologija je sistem teorija i sveocenja koja se bori da postane posebna naucna grana tj da postane nauka, koja za svoj predmet istrazivanja ima vanzemlajce..
Ufologija postaje sve popuralnija u Srbiji, zahvaljujuci ufologa koji prezentuje reluztate njihovog istrazivanja.
U Srbiji imamo dve ufoloske skole
1, Transparenta skola ciji su najznacajniji predstavnici - Dr. Nestorovic, Gmizicka...
2,Netransparentna skola ciji je glavni predstavnik Nada Kostic - Mudra zena
Ove dve skole su u ''sukobu''
Transparetna skola sa Nestorovicem i Gmizickom polazi da je o vanzemlajcima sve kristalno jasno da sve zna, kako su nastali, odakle su dosli, i da su imali ne samo kontakt sa ljudima, nego su se i vencavali sa njima.
Netransparetna skola polazi da mi imamo saznanja da su Vanzemaljci bili na Zemlji, ali da taj ''naucni''fenomen treba tek da se istrazuje.

Da se cuje i druga strana, Jovan Deretic ( RIP ) je jako kritican prema ufologiji, jer postavlja pitanje - Sta je njihov predmet istrazivanje ? Dajte da ga vidimo ?
Takodje Deretic postavlja pitanje kako to da vanzemaljci dolaze iz celog Svemira da vide Zemlji, a da nikada nisu ostavili neki trag o svojoj poseti, koji mogu svi da vide i provere.

Nestorovic uzvraca udarac i kaze da se Ufologija kao ''nauka'' razvija, kao i mnoge nauke koji se borile u svojoj proslosti.

Dr Branimir Nestorović: Da li smo vanzemaljci?​

https://ordinacija.tv/dr-branimir-nestorovic-da-li-smo-vanzemaljci/

Dr Nestorović: O plavim i zelenim očima- Možda smo se stvarno ukrštali sa vanzemaljcima?​

https://ordinacija.tv/dr-nestorovic...zda-smo-se-stvarno-ukrstali-sa-vanzemaljcima/

Nestorovic srpski ufolog​

Pogledajte prilog 1471985

Vidim da se informišeš samo iz novina, koje uređuju neobrazovani novinari.

National Geographic kanal, koji svi znamo uređuju Britanci, napravio je odličnu emisiju o nastanku planete Zemlje i života na njoj. Kada je nastala Zemlja, bila je užarena lopta hiljadama godina, kasnije su nastali okeani...života na planeti uopšte nije bilo hiljadama godina. Ona je nekim slučajem pao neki asteroid iz svemira, na njemu su postojali prvi živi organizmi, asteroid je pao u vodu i tako je počeo prvi život na planeti koji se kasnije razvijao. Što znači da su bića na ovoj planeti vanzemaljskog porekla - od asteroida koji je pao na planetu. To nisam ja izmislila, to su zvanična naučna mišljenja.

Pogledaj emisiju.

Da živiš ovde, ovu bi izjavu dao u policiji ?

kako da razumem ovu tvoju objavu? Mrziš njega?, Mrziš nas ?
tešiš sebe (što si otišao) ? Ili želiš da ga unapred iskompromituješ ?

- Čovek je u penziji - ima privatnu praksu - svoju ordinaciju - ima svoju cenu i mislim da je to pošteno.

Klasicna SNS botovska retorika: "mrzis nas, mrzis Srbiju, kmeeee" 😂

Kakva patetika, jbt.

Niste vi, retardi, Srbija - vi ste onaj najgori šljam u svakom društvu, koji se u normalnim društvima ne bi ni video jer bi bio gde mu je i mesto: na dnu.

Jedino ste u Srbiji uspeli da isplivate na površinu, i zagadili i uništilu sve što je moglo.

Kako vas nije sramota samih sebe?

Poslednja izmena:

Kakva patetika, jbt.
Aham,.. misliš i ja sam SNS,.. pa još i bot ? ako sam dobro razumeo ? (a odgovori na pitanja?)
Niste vi, retardi, Srbija - vi ste onaj najgori šljam u svakom društvu, koji se u normalnim društvima ne bi ni video jer bi bio gde mu je i mesto: na dnu.
Mi i jesmo na dnu, ali nas ti i dalje mrziš,.. to je očigledno,... ja ne mrzim svoju zemlju i svoj narod i nisam ničiji bot.
Jedino ste u Srbiji uspeli da isplivate na površinu, i zagadili i uništilu sve što je moglo.
Ti to misliš na mene ? Ja nisam na površini, ne bavim se (i nisam se bavio) javnom politikom, nikakve veze sa privatizacijom nemam,... a ti me nazivaš šljamom -

Zar to ne govori više o tebi ?
Mene jeste sramota, taj osećaj nisam izgubio.
-------------------------------------------------------
Aliii, dobroo, jasno je, mrziš nas i zato si otišao.

Што је човек ближи природи више примећује и осећа њене сигнале.
И ,, натприродно" је заправо део природе, само рационалистички ум то не прихвата или не може да прихвати. ;)
Па како ви сенвичари не осећате природу у Србији, како не осећате колико је загађен ваздух и нешто не предузмете да се то загађење смањи ? А да не спомињем тек загађене реке, канале и земљу.

Како вас само занима да ли је неки ванземаљац негде на западу слетео или да ли се неки портал за телепортовање отворио на западу, да ли су на западу уништили неке скелете џинова и тако те будалаштине.

Ајде разумем за ковид, ви сте били као нацисти у фазону, ко је%е старије Србе и оне са слабим имунитетом, нека цр%ну, али вероватно тако размишљате и када је у питању загађење.

Aham,.. misliš i ja sam SNS,.. pa još i bot ? ako sam dobro razumeo ? (a odgovori na pitanja?)

Mi i jesmo na dnu, ali nas ti i dalje mrziš,.. to je očigledno,... ja ne mrzim svoju zemlju i svoj narod i nisam ničiji bot.

Ti to misliš na mene ? Ja nisam na površini, ne bavim se (i nisam se bavio) javnom politikom, nikakve veze sa privatizacijom nemam,... a ti me nazivaš šljamom -

Kao sto rekoh: klasicna SNS botovska retorika koju samo potvrdjujes.

Ne, niko od vas nije SNS, samo branite Vucica i njegove ispljuvke poput ovog maloumnika.

Pateticni ste. Nemas ti srama. Ni obraza.
I niko tebe i tebi slicne ne mrzi, samo izazivate gadjenje.

I da, ljudi odlaze jer nam se gadi da zivimo u zemlji gde se takvi nesto pitaju.

Kao sto rekoh: klasicna SNS botovska retorika koju samo potvrdjujes.

Ne, niko od vas nije SNS, samo branite Vucica i njegove ispljuvke poput ovog maloumnika.

Pateticni ste. Nemas ti srama. Ni obraza.
I niko tebe i tebi slicne ne mrzi, samo izazivate gadjenje.

I da, ljudi odlaze jer nam se gadi da zivimo u zemlji gde se takvi nesto pitaju.
Ok..
a ono "šljam" što si me častio... onako Akademski ?

Kakva patetika, jbt.

???

To ovde prolazi... ?
...ako je to rekao jedan magistar iz inozemstva ?

Ok..
a ono "šljam" što si me častio... onako Akademski ?
Akademski je nazivati stvari pravim imenom.

Svi koji brane ovo zlo od SNS-a, koji podrzavaju, su šljam društva.

Tvoj izbor hoćeš li biti deo te ekipe ili ne. Tvoj izbor je da li se smatraš prozvanim ili ne.
Ti reče da nisi SNS-ovac, ne znam onda zašto te ovo trigeruje? :)

nije frederik kriv. on navikao na fb drustvo i kurir komentatore. odatle mu ita retorika
onolike smo godine na krsti, a dalje vazi argumentacija sendvicar i bot.

i luuuv this community

Akademski je nazivati stvari pravim imenom.

Svi koji brane ovo zlo od SNS-a, koji podrzavaju, su šljam društva.

Tvoj izbor hoćeš li biti deo te ekipe ili ne. Tvoj izbor je da li se smatraš prozvanim ili ne.
Ti reče da nisi SNS-ovac, ne znam onda zašto te ovo trigeruje? :)
Zato što je to uvredljivo za bilo koga.. a administracija ne reaguje.

I ja sam slušala njegove priče. To nisu teme iz Trećeg oka već su teme sa youtube i drugih kanala.
Sta fali Trecem oku? Odlican casopis, sada vise ne izlazi..
Youtube i televizija su pak losi primeri
Uvredljivo je SNS botovanje, a ni za to admistracija ne reaguje.
Uvredljivo kao znak nepostovanja prema masi NATO botova koji haraju forumom? :D

Па како ви сенвичари не осећате природу у Србији, како не осећате колико је загађен ваздух и нешто не предузмете да се то загађење смањи ? А да не спомињем тек загађене реке, канале и земљу.
Ово није пдф политика и нема потребе да овде помињеш неке ,,сендвичарем" који ти се привиђају".
Ако хоћеш да разговараш о паранормалним и натприродним феноменима о којима пише и говори Несторовић можеш али днавна политика овде није тема.
Како вас само занима да ли је неки ванземаљац негде на западу слетео или да ли се неки портал за телепортовање отворио на западу, да ли су на западу уништили неке скелете џинова и тако те будалаштине.
Није тачно. Пише се о том феноменима и у Србији, Русији и словенским земљама.
Прича се чак и да је Титова авијација оборила летећи тањир и вршила испитивања на заробљеном ванземаљцу, у Словенији. :mrgreen:

Poslednja izmena:
@Гамбино je veoma zatucan kao i svi NATO simpatizeri, njega zapravo politicka orijentacija sprecava da sagleda stvarnost kakvu jeste, bila je tema o tome

Politicka orijentacija vs. neverovanje u zaveru

Па по питању загађења животне околине смо видели да сте ви затуцани теоретичари завере, јер бежите од стварности и служите интересима ове НАТО власти.

Па по питању загађења животне околине смо видели да сте ви затуцани теоретичари завере, јер бежите од стварности и служите интересима ове НАТО власти.
Da ne kopa se litijum i Srbija gubi milijarde da bi stitila zivotnu sredinu, to je ono sto je postignuto po sugestiji NATO-a i teoreticara zavere :kafa:

Da ne kopa se litijum i Srbija gubi milijarde da bi stitila zivotnu sredinu, to je ono sto je postignuto po sugestiji NATO-a i teoreticara zavere :kafa:
Запад и жели да копа тај литијум, што значи да НАТО стоји иза тога, а против су били еколошки активисти, а не теоретичари завере, јер они се баве важнијим темама, да ли су слетели марсовци, да ли су уништени скелети џинова итд.

Преслушао сам неке његове изјаве и ставове, нисам знао да је човек толико залуђен темама из Трећег ока и тако тих часопоса и портала који се баве теоријама завере.
Питам се да ли он пати од параноидне делузије или се само прави луд како би ошишао те овце које верују у те глупости.

Nenade ti li si...?

On je, svakako, vrlo inteligentan čovek. I za razliku od Saše Radulovića, nije se prvo pojavio na političkoj sceni kao neko ko dolazi iz Amerike, sa zapada, već se već jasno izgradio i kada je ušao u političke vode ušao kao prepoznatljiv, a ne neko kao Radulović ko je ostavio dojam nekoga ko priča sve i svašta, samo radi cenzusa. On je ostavio utisak nekoga ko zaista te stvari misli.

On nije poludeo. Možda jeste malo ekstreman po nekim stavovima, ali pre svega, on je Saša Radulović Koji Je Uspeo. To je suština. Nestorović se obraća ljudima izuzetno niske inteligencije i sklonima svakojakih budalaština da bi prikupio podršku kod njih.
Ovo bi se moglo i protumaciti tako, da ako nekom das medijski prostor, da 3 godine lupa gluposti, nasuprot nekom ko govori pametno,
ali nema nikakav medijski prostor, dobija onaj, sto lupeta gluposti...

Back