Да ли Несторовић пати од параноидне делузије?

У праву је био Бошко када је рекао да пролазе преваранти.
1703750937535.png

:mrgreen:

Преслушао сам неке његове изјаве и ставове, нисам знао да је човек толико залуђен темама из Трећег ока и тако тих часопоса и портала који се баве теоријама завере.
Питам се да ли он пати од параноидне делузије или се само прави луд како би ошишао те овце које верују у те глупости.

Pravi se lud jer na ovaj nacin mnogo lako zaradjuje ogromnu kintu.

Ljudi koji ga znaju, kazu da je gowno od coveka i da mu je samo stalo do kesha.

Pravi se lud jer na ovaj nacin mnogo lako zaradjuje ogromnu kintu.

Ljudi koji ga znaju, kazu da je gowno od coveka i da mu je samo stalo do kesha.
Samo da ne bude isto kao za onog doktora iz tvog rodnog mesta koji godinama uspešno leči ljude a navodno dobio diplomu na ,,lepe oči". Glasine su čudo. Ako postoje ne znači da su i istinite.

Samo da ne bude isto kao za onog doktora iz tvog rodnog mesta koji godinama uspešno leči ljude a navodno dobio diplomu na ,,lepe oči". Glasine su čudo. Ako postoje ne znači da su i istinite.
Za tebe glasine, za mene cinjenice.
Tog lika iz mog rodnog mesta poznajem jer je isao sa mnom u skolu dok nije ponavljao. Blago retardiran lik je postao lekar jer SNS sistem vrednosti dozvoljava sve onima koji dobro plate.

A za Nestorovica znam iz prve ruke, meni bliski ljudi su imali posla sa njim i svi do jednog kazu da mu je samo do para stalo.

Али у политичком контексту. А погледи др. Нестора на уфологију и друге познате научне правце нема везе са политиком.
"Преслушао сам неке његове изјаве и ставове, нисам знао да је човек толико залуђен темама из Трећег ока и тако тих часопоса и портала који се баве теоријама завере.
Питам се да ли он пати од параноидне делузије или се само прави луд како би ошишао те овце које верују у те глупости."

Koji politički kontekst ti sanjaš ovde?

"Преслушао сам неке његове изјаве и ставове, нисам знао да је човек толико залуђен темама из Трећег ока и тако тих часопоса и портала који се баве теоријама завере.
Питам се да ли он пати од параноидне делузије или се само прави луд како би ошишао те овце које верују у те глупости."

Koji politički kontekst ti sanjaš ovde?
Тема је првобитно постављена на пдф политици и емисија је политичка сатира, а поменути клип бави се резултатима избора недавно одржаних. У том контексту, стављени су и ови цитати Несторовића, а све да би се његов изборни успех омаловажио као и гласачи који су подржали његову листу.

То је сва поента и овог клипа и ове теме Гамбонове. То што му је модерација преместила, са правом, тему на овај пдф, не мења факт да је његов почетни циљ био политичка дисквалификација Др. Несторовића.

Преслушао сам неке његове изјаве и ставове, нисам знао да је човек толико залуђен темама из Трећег ока и тако тих часопоса и портала који се баве теоријама завере.
Питам се да ли он пати од параноидне делузије или се само прави луд како би ошишао те овце које верују у те глупости.

On u neku ruku i jeste živa slika žive, sadašnje Srbije.

Tih 6% glasova koje je dobio je upravo dobio od 6% sličnih njemu koji su nažalost naša realnost.

Zdrav je on i te kako. Zna on odlično šta radi. Ne lupa on ovakve gluposti sa onim magarećim kezom tek onako. Glup narod treba još više zaglupiti. Nije to toliko teško. Nađi uglednog čoveka, vrhunskog doktora koji je spasao život gomili dece. Umuti ga da trtlja o midžetima iz Indonezija i putovanju kroz vreme i sulude idiotluke o vanzemaljcima i onda ga poturi na izbore.

I Darvinu su se smejali i rugali mu se kad je objavio teoriju evolucije, pa je na kraju ispalo da je u pravu....
Darvin nije izmislio teoriju evolucije..postojala je pre njega.... on je samo obrnuo u smeru koji nije sasvim tačan

Jean Baptiste Pierre Antoine de Monet, Chevalier de Lamarck je mnogo pre njega govorio o teoriji evolucije ali takvoj da se organizmi adaptiraju na sredinu...
Darvin je to okrenuo u smeru da su promene slučajne (slučajne mutacije o kojima se danas govori) a da onda opstaju najbolje prilagođeni....

Po mom mišljenju za otprilike deceniju vratiće se u igru Lamarkova teorija..nauka već uviđa da postoji epigenom koji predstavlja adaptaciju na sredinu i prenosi se na potomke kao i DNK...ja tvrdim da se informacija iz epigenoma ugrađuje u genom kada se pokaže kao dobra adaptacija...

Back