Da li nekome radi search kako treba?

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Imam 18081 poruku.
Search po pojmu,grupi pojmova mi ne donosi rezultate.Ili nista ili ne ono sto postoji.
Kao da sam na internetu bez Googla.

Da. Zalio sam se.Da rekli su da sam glup pa ne znam da koristim search i da svima radi.Samo su to rekli na nezniji nacin.

Probao sam da bar imam sve svoje poruke na okupu, ono sto je nekad bilo lako odraditi sa upisom username u polje search po korisniku.
Dzaba.Izbaci neki broj postova i tu je kraj.

Svi postovi su tu,bar ja nisam primetio neko VELIKO brisanje, a malo moze da odradi i neki funkcioner sa zadatkom da procisti zakljucane teme.NE ZNAM.

Sad me stvarno zanima hocu li ispasti lud posle ove teme ili ce tema biti zakljucana?
Treca opcija je da se stvarno prizna problem da search ne radi i da se php popravi.

P.S. Ja do daljnjeg ne postujem to pise i na mom profilu.Dok search ne proradi i ono sto postoji bude dostupno korisniku foruma.

A realno, pretrživanje je katastrofa.
Moraš dobro da se izveštiš da bi skontao
sve njihove promašaje i našao šta ti treba.

A ako odete u napredno pretraživanje
tek ste se usrećili.
I temu koju i nadje ovako
u naprednom je skoro za sve
"Nema....."

PS. Neče valjda i ovo ocenitit kao:
Ometanje rada moderatora

pretrazivanje radi besprekorno, a deluje ti konfuzno jer je vrlo kompleksno, daje mogucnost izbora po velikom broju kriterijuma ne bi li lakse nasao ono sta trazis.

samo se malo udubi i provalices i onda ces shvatiti koliko je jednostavno i mocno. sve moze da se nadje u par klikova.

p.s.
naravno da necemo, primedbu si dao na kulturan nacin :)

evo ja do sinoc nisam primetio da u search-u ima opcija prikaza postova a ne tema kada se pretrazuje,znaci kucao sam nik,kljucnu rec i izbacio mi je temu koja ima milion postova,ja sam znao da je u toj temi al mi je trebao tacan post a ne tema pa da je listam
samo je trebalo spustiti se do dole i oznaciti prikaz po porukama. eto,mozda ovo nekom pomogne ko nije do sada koristio

Capture.jpg

A realno, pretrživanje je katastrofa.
Moraš dobro da se izveštiš da bi skontao
sve njihove promašaje i našao šta ti treba.

A ako odete u napredno pretraživanje
tek ste se usrećili.
I temu koju i nadje ovako
u naprednom je skoro za sve
"Nema....."

PS. Neče valjda i ovo ocenitit kao:
Ometanje rada moderatora

Kao sto je administrator napisao, napredno pretrazivanje radi savrseno, ali je malo komplikovanije.

Najbolje bi bilo da napravis screenshot sa paramterima pretrage i da sliku postavis na ovoj temi, kao sto je to uradio kolega Ordinary Player. Nakon toga cemo moci da ti ukazemo gde pravis gresku prilikom koriscenja naprednog pretrazivanja.

Back