Holy1
Ističe se
- Poruka
- 2.671
Drška drvena je posle stavljena, samo ovaj žig me zanima i mislim da ima veze sa vojnom krajinom u Austrougarskoj.
Molim za pomoć
Molim za pomoć
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Официрски парадни штап!Drška drvena je posle stavljena, samo ovaj žig me zanima i mislim da ima veze sa vojnom krajinom u Austrougarskoj.
Molim za pomoć
Da li vam je poznat ovaj žig? To su moji preci našli u bašti davno i sačuvali.Официрски парадни штап!
Piše "NR" , moj mali brat je udarao eksere sa tim dok smo bili klinci, pa je zato tako izgruvan.Prilično je neobično ovo što je ugravirano na jednoj od strana...Svjetski rat 1914-1916. Deluje kao da je neko hteo da obeleži uspomene, ili možda da se hvali čak...ne rezbare se takve stvari radi inventarskog zavođenja.
Što se tiče ovog na poleđini, to je monogram, po svemu sudeći vladarski. Čak mogu reći da mi je poznat, ali ne mogu da uhvatim otkuda. Bilo bi jako korisno ako bi mogao nabaviti bolju fotografiju monograma, ili možda čak najbolje ukoliko si u mogućnosti otisak da se vrlo jasno može videti šta sačinjava monogram...tipujem na Franca Jozefa.
Шумарски жиг. Секирица с једне стране да оголи кору, и жиг да обележи дрво.Da li vam je poznat ovaj žig? To su moji preci našli u bašti davno i sačuvali.
Sumnjam da je sekirica, jer materijal od kog je ova stvar napravljena nije pogodan za tako nešto, čak nikad nije ni bio oštar niti moze da se naoštri. Deluje mi više kao ukras,ima na vrhu nekakvu kuglicu.Шумарски жиг. Секирица с једне стране да оголи кору, и жиг да обележи дрво.
Да ли је украс или није , али највише личи на то што сам рекаоSumnjam da je sekirica, jer materijal od kog je ova stvar napravljena nije pogodan za tako nešto, čak nikad nije ni bio oštar niti moze da se naoštri. Deluje mi više kao ukras,ima na vrhu nekakvu kuglicu.