e posto imam ford eskort iz 85 godine 77kw sa injection sistemom ubrizgavanja i k glavom,prvo sto me interesuje da li je on tezak i skup za odrzavanje.Otkada sam uzeo auto svi mi govore da je on tezak komplikovan za opravke i da su skupi delovi....ovo je prvo pitanje ....a drugo pitanje? zasto mi se vec treca pumpa za gorivo cuje ,ali nije to onaj zvuk da pumpa samo zuji,nego kao kad srce, tako neki zvuk,koga god da sam pitao kaze da je to normalno da se pumpa tako cuje posto vuce gorivo.Inace prva pumpa se tako cula pa se nekad taj zvuk izoblici u neko kao skripanje na kraju je crkla ,stavili smo drugu radila je besprekorno dok nepotrosim pola rezervoara nakon toga bi imala isti simptom,Ubrzo je i ona stradala stavio sam i trecu, ali sam prethodno promenio i rezervoar ,njegov prvobitni rezervoar je inace bio u jako losem stanju iznutra ,a u pumpama sam nasao rdju i prljavstinu ,sada se pumpa samo ponekad cuje onako kao da srce ali jos mi je uvek pun rezervoar...nisam jos proverio kako je kad se isprazni .A trece pitanje je vezano za kuciste senzora ,warm up regulator,idle,i podesavanje stelovanje k glave .Ukratko njihova uloga i simptomi kod automobila koji se javljaju kad neki deo strada.Inace auto je u jako dobrom stanju .I sem tih problema sa rezervoarom i pumpom ja nikakvih drugih problema nisam imao