Da li neko može zaista da "rastavi" nekog od nekog?

Ja sam video lično, tj bio sam deo tog društva, davno je to bilo, ima najmanje 15 godina od tada.

Dokon drug iz čista mira reče: "Hajde da raskrinkamo* Lelu i Sašu"

Leli niko nije punio glavu ali Saši jesu. I uspeli su.

*zvezdica je radi tačnog citata. Namerno sam naveo od reči do reči da bi bilo jasno da u pitanju nisu baš obrazovani ljudi. Ako to ima veze.

Mogu roditelji da utiču, prijatelji ako misle da taj nije za nju/njega. Ili kažem ako čuje priče iz prošlosti koje se neće dopasti
Mogu. Meni se to dogodilo. Bili smo mladi,njegovim roditeljima ne da se nisam dopala ja kao osoba,već što sam izbjeglica. Sem toga smatrali su da mu je rano za nešto ozbiljno,bojali se da bi ja mogla uticati na njegove planove za budućnost.

Tamo gdje se radi o zrelim ljudima i ako je ljubav prava,ne može im niko ništa.

Verujete li da je stvarno moguće da neko rastavi par? Da posvađa? Ali ne mislim pri tom na privremeno, već na "zauvek"?

Video sam u životu dva puta da jeste moguće.
Ако успе тај пар је већ растави био склон. Било је само питање времена.
То је као и оно када кажу да је неко некога преотео. Не може нико никога отети. Отео се сам.

То је као и оно када кажу да је неко некога преотео. Не може нико никога отети. Отео се сам.
A zasto pa mozda je istina to sto neko plasira sto urusi super odnos

Zamisli situaciju da si udata, imas dete, volis supruga, ali je on u zatvoru, kao politicki zatvrenik. I njegov isljednik ti kaze da je za tebe najbolje da se rastavis od njega, jer ces inace biti izbacena iz stana, i sa posla, i biti na ulici sa detetom..Da li bi i dalje bila tako "romanticna" ?

Zamisli situaciju da si udata, imas dete, volis supruga, ali je on u zatvoru, kao politicki zatvrenik. I njegov isljednik ti kaze da je za tebe najbolje da se rastavis od njega, jer ces inace biti izbacena iz stana, i sa posla, i biti na ulici sa detetom..Da li bi i dalje bila tako "romanticna" ?
Са погрешном особом вагаш идеале наспрам удобности.

ovo se već dešavalo u stvarnoosti..
i žene su uglavnom bile prinuđene da zadrže poso kuću i decu a muž bi obično bio pušten niz vodu.

to se zapravo dešavalo kada bi lokalni komunistički moćnik bacio oko na nečiju ženu...

Verujete li da je stvarno moguće da neko rastavi par? Da posvađa? Ali ne mislim pri tom na privremeno, već na "zauvek"?

Video sam u životu dva puta da jeste moguće.
По шпанским серијама може али само привремено.
Али иначе је немогуће да неко неког растави. Увијек су ту сами главни актери криви а не неко са стране.

Mislim da je moguće sa neko rastavi partnere.

Primer - 3 osobe A B C
A i B su nekada bili u toksičnoj vezi i ta veza se burno prekinula. Negativne emocije su ostale, kao i neka želja za osvetom.
B upoznaje C i započinju vezu, A saznaje za to i smišlja plan kako da uništi njihovu sreću.
Sada B nije pričala C o svojoj prošlosti i odnosu sa A iz osećaja sramote ili bojazni da ne bude odbijena.
A ima neke neprijatne snimke, informacije i sl. o B u njih planira da iskoristi na najgori moguć način... Kopa dalje i saznaje da i C ima kosture u ormaru...

Ako je nešto bitno prećutano može biti prilično komplikovano, ako postoje neke žešće lične nesigurnoati takođe može biti neprijatno...

Back