Da li neki ljudi predosete svoju smrt?

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
Sta mislite o ovome?
Da li imate neke primjere?
Dosta sam slusao nekih prica da neki ljudi predosjete svoji smrt
Tek kasnije kada preminu, kad covjek poslozi neke kockice u glavi shvati kao da su znali ili predosjecali svoj kraj..
Pricam o ljudima koji preminu tako reci iznenada ne o ljudima koji boluju..
Poslednji razgovor, poslednja poruka...
Tek kada ih nema vise, prisjetis se nekih stvari koje su uradili, rekli, napisali... i shvatis kao da su znali da je kraj..
Sta mislite, da li je to neko sesto culo, snovi ili nesto trece.. da li dobiju neko upozorenje...

Poslednja izmena:
Sta mislite o ovome?
Tek kasnije kada preminu, kad covjek poslozi neke kockice u glavi shvati kao da su znali ili predosjecali svoj kraj..
Tek kada ih nema vise, prisjetis se nekih stvari koje su uradili, rekli, napisali... i shvatis kao da su znali da je kraj..
Sta mislite, da li je to neko sesto culo, snovi ili nesto trece.. da li dobiju neko upozorenje...
covek uvek umre od necega... recimo, cenim da necu doziveti 60u...

Ne znam za svoju, ali desilo se da sam predosetila smrt bliske osobe i to je bio najgori osecaj na svetu. To je bilo odjednom, osecaj koji ne mozes da iskontrolises, samo znas da ce osoba umreti. I umrla je sutradan.

Cula sam za neke price gde su ljudi pre svoje smrti imali neke oprostajne momente pa svi kazu "kao da su znali da ce umreti".

Kako mozes predvideti svoju smrt, ako ne bolujes od necega?
Neki ljudi to predosete. Svi smo pa makar culi za takvu pricu. Evo meni draga osoba je pre nekoliko godina zavrsio u bolnici zbog problema sa srcem (koje je imao ceo zivot) i delovalo je da je sve ok, pomislila sam ma ovo je ko zna koji put da ga ostave u bolnici pa dodje kuci. Kada sam ga posetila delovao mi je super, ja kazem izlazis ti brzo a on mi odgovori ne izlazim ja ziv odavde. Sutradan je umro.

Neki ljudi to predosete. Svi smo pa makar culi za takvu pricu. Evo meni draga osoba je pre nekoliko godina zavrsila u bolnici zbog problema sa srcem (koje je imao ceo zivot) i delovalo je da je sve ok, pomislila sam ma ovo je ko zna koji put da ga ostave u bolnici pa dodje kuci. Kada sam ga posetila delovao mi je super, ja kazem izlazis ti brzo a on mi odgovori ne izlazim ja ziv odavde. Sutradan je umro.
Da, al radi se o bolesti. Pilgrim misli na slucajeve zdravih ljudi koji predvide smrt iz cista mira. Mislim da je to nemoguce...

Ne znam za svoju, ali desilo se da sam predosetila smrt bliske osobe i to je bio najgori osecaj na svetu. To je bilo odjednom, osecaj koji ne mozes da iskontrolises, samo znas da ce osoba umreti. I umrla je sutradan.

Cula sam za neke price gde su ljudi pre svoje smrti imali neke oprostajne momente pa svi kazu "kao da su znali da ce umreti".
🥺 na ovo sam mislio... kao da su znali 🥺

Sta mislite o ovome?

Више пута сам предосећао .. и стално причам о томе...

АВ

Aleksandar-Vucic-1000x560-2.webp

Sta mislite o ovome?
Interesantna tema
Malo je tesko o ovome pricati na forumu sa svima najbolje jedan na jedan u privatnim porukama ili jos bolje preko telefona ili u rl posto covek uvek ima mali milion podpitanja.
Primeri su totalno nebitni posto su obicno vezani za sferu interesovanja u mom slucaju za ljude bliske meni familija drustvo itd.
Predosecaj svoje smrti moze biti iz straha za sopstveni zivot moze se javiti pomocu snova vizija itd al bez obzira na upozorenja niko nema bas nikakav uticaj da bilo sta izmeni.Cuo sam bas dosta prica o tome ali jos nisam cuo nijednu pricu da je iko ista uspeo da izmeni bez obzira na informaciju upozorenje unapred koje su dobili putem vizija snova itd.Mogu samo reci iz licnog iskustva i iz iskustva drugih ljudi da je jako tesko ziveti sa tim tugujes places za zivom i ponekad relativno zdravom osobom pa sutradan opet (uglavnom za manje od 24 casa) U pocetku se bliza okolina smeje na takve price a posle iz nekih razloga vise nikom nije smesno i samo izbegavaju price o tome bez obzira dal veruju ili ne veruju u to a malo je ljudi skim imas da podelis i razmenis iskustva:( i treba ziveti sa tim sta reci na pocetku je uzas al vremenom se covek navikne na sve pa i na to.
Malo sam otisao od teme sanjao nekada davno svoju sahranu 3 noci za redom skoro isti san al mislim da je to bio produkt nekog mog straha za sopstveni zivot.
pogled je bio sa neke visine od par metara iako je san bio bas pun detalja nisam uspeo da prepoznam ni jednu osobu iz sna.Slicne snove su imale jos neke meni bas bliske osobe ali isto tako nisu uspele da registruju nijednu osobu oko njih.

Back