Da li nas čeka koalicija DSS-SRS?

Šta vam je verovatnije - da će biti, ili neće biti koalicije DSS-SRS?

• Da, sigurno

• Ne, sigurno

• Moguće je

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Keeper:
al brate praviti koalicije sa takvim dokazanim manijacima..... to nije normalno.

smil443d18c28dde9.gif

O cemu pricas, kakvi dokazani manijaci, pricas svasta, da ne kazem lupas.

Zasto i po cemu su "dokazani manijaci"?

Keeper:
nou koment. ali stvarno.
ne mogu te podsecjati ko su palma, srs i sps, poshto si ochito tolko kratkog secjanja da cjesh vecj prekosutra zaboraviti.

Pa covece kakve sad imaju veze srs i sps. Jel si rekao "praviti koalicije sa takvim dokazanim manijacima..... to nije normalno". Kakve kolacije sa sps i srs? Zna se ko je u kolaciji i zato sam te pitao ko je iz te kolicije "dokazani manijak" i zasto, tj. zbog cega.

al si ti bukvalan. :)
shta ono shto su radili sa sps-om nije vid neke koalicije? vi nama glasove mi vama ovo ono? ..... dobro ajde srs zayebo se. al kad vidim vas ovde ne mogu da napravim razliku izmedju dss-a i srs-a. :)

a matori Palma, sa svojim show programima..... ako to nije manijak onda sam ja Buddha.
al dobro. ako je verovati Velji niko nije bezgreshan osim Boga. :)

ne znam ako ocjesh da kazhesh da se Koshtunicini ne uvlache sa svim i svakim u paktove, onda ne znam shta da ti kazhem.

eremita:
Заиста живиш у кошмару уколико верујеш да нека странка или партија која у свом називу има "демократска" - ТО ЗАИСТА И ЈЕСТЕ. ДС је рецимо у периоду своје владавине као и ДХСС потврдила да НИЈЕ ПРОШЛА ПОРЕД ДЕМОКРАТИЈЕ...

То ти је исто као што си ти "Енглез" тако су и они "демократе"........ :roll:
da samo radikali
bravo ti si stvarno cuo za demokratiju
demokratija je STANJE SVESTI a ti vidi malo njihovo biracko telo

Eraserhead:
Takvo samoubistvo DSS neće izvršiti.

Па где си бре посланиче. Ево добијаш своју тему сутра... Морам да представим Србији ко је посланички кандидат.
Је ли 'оћеш и у Скупштини рећи да је Патријарх тотални кретен?!? :evil: :evil: :evil:

Back