Da li naručujete pesme u kafani?

Takoe. Al ne sme ono što je postala tradicionalna narodna muzika da se ne zna ...i obično gosti sa takvim željama, ostavljaju najbolje bakšiše muzičarima. I, eto i štiminga i zadovoljstva na obe strane.

Ne može samo Da li čuješ mila, moga konja bat...to bre dosadi i Moi su drugovi. Drugovi da odstupe iz kafane... :lol:

Okej, preterujem, ali ti je ispod preterivanja i poenta...
Ma ok , jasni smo .
Svirao sam sa ljudima koji su bili žive enciklopedije, a svirao sam i sa ljudima koji znaju bećarac i cajku .
Svako svoje parče leba zaradi, a kolko pružiš tolko dobiješ to je to.
Bude mi krivo kad ne mogu da se setim neke strofe pesme koju mi naručuju toliko retko da nije čudo što sam je zaboravio.

Naročito me je iznerviralo što nisam mogao da se setim teksta Odlazi odlazi moja draga voljena, a sviro sam je 10000 puta

ti gori od mene...:rotf:
Zadnji put sam bio ljetos, bila je terasa nekog kafica otvorena, ali to samo zato sto sam cekao da mi izmjene akumulator u autu.
Inace nema sanse da bi isao.
To su u biti i jedine prilike gdje negdje navratim na kavu, u proputovanju ili dok nesto cekam.
S dvadeset godina me se iz kafica nije dalo istjerati, sada totalna suprotnost.

....a ima i ona varijanta kada gost zamisli neku njegovu verziju naslova pesme pa se ti seti koja je.

Dođe lik nabaren i traži pesmu "pocepao jelen zeca".

Naravno, niko ne zna i produžimo sa programom, kad ono posle par pesama dotrčava Baja i kaže to je ta vidiš da znate.

Polomiću čaše od kristala je bila pesma , a u refrenu "pocepao jelek tesan"

Back