- Poruka
- 93.262
Jeste li od onih što naručuju? Birate li kafane gde znate da će da vas pogode u žicu pa dobro nafatirate džepove jer znate šta vas čeka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ide bakšiš?Sviram u kafani.
Kao na pecanju, zabaciš pa čekaš šta će da trza.kako ide bakšiš?
Pita gost Cigu pošto pesma, a Ciga kaže 500 dinara, mene izađe 450.Jesam ako je do 200 kinti pjesma
nisam bila u zivotu u kafani
dobar!Pita gost Cigu pošto pesma, a Ciga kaže 500 dinara, mene izađe 450.
sram vas bilo, još priznajete
Ni ja isto.
Ajd da jos netko postoji kao i ja.
de je samo nadje?Pa nisam se zadesio skoro u kafani da neko zasvira al evo sta bih narucio
Nemoj tako.sram vas bilo, još priznajete
Bez problema. Mene ta muzika ne privlaci i ne prija mi.sram vas bilo, još priznajete
...ma sumnjivi ste vi meni kad se motate na temilici, a kao ne volite kafanu.Bez problema. Mene ta muzika ne privlaci i ne prija mi.
A u poslednjih 10 godina izbegavam i sva mesta gde je glasna bilo kakva god da je.
bilo je medju novim temama...ma sumnjivi ste vi meni kad se motate na temilici, a kao ne volite kafanu.
......što ja ne idem na pdf religija?
... pusti sad izgovore.... tako sam i ja jednog dana išao lepo iz škole kad drugari me zvali da igramo tablića.....došao konobar....bilo je medju novim temama![]()
Ali stari je kao mladji znao tu i tamo otici.sram vas bilo, još priznajete
svasta imaPita gost Cigu pošto pesma, a Ciga kaže 500 dinara, mene izađe 450.
Princip je da pesma nema cenu.
Cenu određuje onaj koji želi da mu se posveti pažnja i ispuni muzička želja pred ostalim gostima u kafani
gde?Ali stari je kao mladji znao tu i tamo otici.
![]()
Kaze stara jednom kad su bili u Madjarskoj i rucali, stari platio nekim ciganima da im sviraju.
Ima jedna pesma od Tome koja je vesela i zove se Aleksandra, eto čisto da možeš da zafrkavaš muzikante kad se zadesiš negde.svasta ima
setih se jednom, izlazim normalno,kao covek iz kafane
kad naidje budala i zgazi mi ruku.
nisam bio odavno , narucujem ono sto mislim da pevac moze dobro da otpeva
mozda nesto veselo od tome zdravkovica
ako lose peva ne narucujem nista
a u kaficu?nisam bila u zivotu u kafani