da li nam preti izumiranje

ledomat:
izuiranje ljudske rase ce doci zbog sve manjeg radanja muske dece, bar tako sam procitao.da li ce i opstanak zavisiti od nas kao i sve ostalo

svet se blizhi svome kraju...i jedini koji mozhe da spase stvar si ti

ma daj lupetaj majke ti...ako bash krene nizbrdo mozhemo svi globalno ko muslimani...i shta?...
mozhda i sad mozhe nekom veshtachkom oplodnjom da se unapred zna...nisam siguran lupetam...al do izumiranja svakako tje i tako neshto postojati...

shta si ti pito prosto neverovatno...

i KAAAKO si ga postavio svaka chast...zadnja rechenica je genijalna...

klichem ti ime...

el to ono kad su grdi ljudi pomrli u prvom ratu pa se posle samo mushkinje radjale?...kao kad je frka bila izginulo lupam 70% mushkaraca u srbiji...u narednih nekih ne znam kolko godina radjali se samo mushki...misim da sam tako chuo od nekog zagrizhenog srbina...mushkarci su bre radna snaga...pogotovu tad mislim zhena da vuche volove je bash retkost...ok mozhda ako je bash krshna?...zhene su tada bile krshnije...to ne deluje kad ih sad vidish one imaju po 90god pa se i one najkrupnije sasushile i sparushile i sad su male i krhke...to su bre nekad bile stene bre...to je bilo zdravo...ja sam slushao o komishanjima al nikad nisam bio na jednom :( ...ma ranije je bilo sve zdravo pa su zhene imale tu neverovatnu sposobnost...sad kad bi izginulo nas 70% zhene bi se napregle iiii....ne bi ni radjale...nekad su bre te zhene stvarno bile super...sad su bre sve neshto u nekom tripu neke jednakosti i nechega...i kao jedu alge i metju kreme od 50e a mi se kao lozhimo...

za tebe nosim papuche i kljun...

ledomat:
izuiranje ljudske rase ce doci zbog sve manjeg radanja muske dece, bar tako sam procitao.da li ce i opstanak zavisiti od nas kao i sve ostalo

pa od ono muskaraca sto ostane iscjedicemo spermice i oplodjavacemo se i eto djecice....
ili hoces da kazes da treba da legalizujemo hareme
ili hoces da kazes da su se danasnje zene posvetile karijeri, kucke i nece da vam radjaju musku djecu
yebemtezivoteakoikadotvorimjosjednuovakvuusranutemu

storm cloud:
Одакле вам та информација да се рађа мање мушке деце? Не памтим кад сам последњи пут чула да је нека жена коју познајем родила женско дете, а и кад читам извештаје из породилишта чини ми се да се рађа више дечака. :?

Ja ne pamtim kad je neko dobio musko dijete...Sve djevojchice....Subjektivna si..

o da, izumiranje cele mushke vrse, sve se feminizira, postajete zhene, i to vrlo ruzhne, vasha semena vishe ne vrede nishta, kataklizam svega, smak jedne vrste, o muuchenici, plachem za vama kao shto je chovek plakao za dinosaursima....hahahaaahahah ma , da li ste vi ozbiljni? osecjalite se malo ugrozhenim?:lol: a zbog chega sad opet?

Back