Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.235
Treba negde sinketa da presretnes na granici ,imate 5-6h dok ceka prelazja sam dobar jebbač. nemoj to zaboraviti. da li treba još neki put da ti kažem?
ne znaš šta propuštaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba negde sinketa da presretnes na granici ,imate 5-6h dok ceka prelazja sam dobar jebbač. nemoj to zaboraviti. da li treba još neki put da ti kažem?
ne znaš šta propuštaš.
Obično ponesem sertifikat ili neki klip pokažem da ne bude posle zabune tipa al sam se zajebalaAko provalite za sebe da najbolje torbate, da li je u redu da naglasavate to zenama kad izadjete prvi put ili je pametnije to sakriti?
Čovek sa licencom, zapamtićemoObično ponesem sertifikat ili neki klip pokažem da ne bude posle zabune tipa al sam se zajebala![]()
Ako je moguce priloziti i odgovarajuci vodeo zapis kao dokaz... to ce otopiti i najfrigidnijeTo je najbolje uraditi ne tako što se kaže kako sam ja dobar jebbač, već onako usput se kaže kako sam se dobro kresao sa jednom, tj toliko sam bio dobar da je dolazila po još i još i slično, znači sa primerom. Nekako upakovati primer da zvuči zanimljivo.
e jbgЈа сам се увек надао да ће жене између себе саме то да причају, и разгласе па да ја не морам сам,
међутим,
временом сам схватио да све морам сам.
za otkravljivanje si imao super temu koju je ondapnja urednica urgentno obrisala....Pa da pomalo, cisto da se pre otkravi
e jbg
znači ne hvale te baš...
Obično ponesem sertifikat ili neki klip pokažem da ne bude posle zabune tipa al sam se zajebalaAko provalite za sebe da najbolje torbate, da li je u redu da naglasavate to zenama kad izadjete prvi put ili je pametnije to sakriti?
Da, dobio sam je u LibanuČovek sa licencom, zapamtićemo![]()
Obično ponesem sertifikat ili neki klip pokažem da ne bude posle zabune tipa al sam se zajebala
Da, dobio sam je u Libanu
Zamisli, kad su vlasti saznale proteraše me otud. Ove naše delije Vučić i Dačić jos uvek ne znaju tako da ovde u Srb mogu nesmetano da dejstvujem![]()
za otkravljivanje si imao super temu koju je ondapnja urednica urgentno obrisala....
naslov je bio "Da li bi dale za Snickers?"
ne za snikers, ali recimo za punu torbu iz Lidla![]()
Sliku. Kakvu poruku.A poslati i poruku da ima napismeno ako zaboravi![]()
Ako provalite za sebe da najbolje torbate, da li je u redu da naglasavate to zenama kad izadjete prvi put ili je pametnije to sakriti?
Платити оглас на локалној радио станици у ударним терминима, евентуално закупити билборд, два, три.Istetovirati na čelu, čim te pogledaju da znaju o čemu se tu radi.