sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Ako provalite za sebe da najbolje torbate, da li je u redu da naglasavate to zenama kad izadjete prvi put ili je pametnije to sakriti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto su ljubomorne pa nedaju drugoj da uzjasiЈа сам се увек надао да ће жене између себе саме то да причају, и разгласе па да ја не морам сам,
међутим,
временом сам схватио да све морам сам.
Pa da pomalo, cisto da se pre otkravitreba naglašavati, onako usput![]()
da se primiPa da pomalo, cisto da se pre otkravi
To je preterivanjeIstetovirati na čelu, čim te pogledaju da znaju o čemu se tu radi.
Cuo sam da pojedine pricaju sa drugaricama o velicini organa svojih partnera. Koliko je to istina?Ја сам се увек надао да ће жене између себе саме то да причају, и разгласе
pa to možda dok imaju neko veće žensko društvo tipa studentski dom, kada su još ljudi mladi i sl.sakriti jer poznato je da
zene te tajne ne precutkuju jedna drugoj![]()
pa to možda dok imaju neko veće žensko društvo tipa studentski dom, kada su još ljudi mladi i sl.
Većina odraslih, zrelih žena i nema neko društvo kojima bi pričala, a ako nekoj prijateljici i kaže ta prijateljica se sigurno neće umetati.
Ja se recimo nikada nisam družila i pričala ženama koji kako tucca... Osim par najbližih. Dakle, od mene ne mogu poteći priče. I čudi me da o tome žene pričaju nekom širem krugu.
Nedostajao si sa svojim temamaAko provalite za sebe da najbolje torbate, da li je u redu da naglasavate to zenama kad izadjete prvi put ili je pametnije to sakriti?
A poslati i poruku da ima napismeno ako zaboraviObavezno naglasiti na prvom sastanku.
Više puta naglasiti da dobro zapamti.![]()
ja sam dobar jebbač. nemoj to zaboraviti. da li treba još neki put da ti kažem?A poslati i poruku da ima napismeno ako zaboravi![]()
I obaveznoja sam dobar jebbač. nemoj to zaboraviti. da li treba još neki put da ti kažem?
ne znaš šta propuštaš.
Ma, ne...i naravno uz potpis ide prefix "Joj šta bih ti radio!"