wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
bilo bi najbolje da svaki bend izmisli svoj jezik

Ja da imam bend pevali bi na Elfovskom pa si vi mislite hahaha......

Ja da imam bend pevali bi na Elfovskom pa si vi mislite hahaha......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je cista glupost,komunizam je upravo ideologija koja je liberalna po pitanju jezika i bas podstice ljude da neguju svoju kulturu.Ti kao da nikada nisi gledao za dan drzavnosti u SFRJ, kada izlaze ljudi sa svojim narodnim nosnjama i predstavljaju svoju kulturu okupljenim gradjanima.Ali dosta o politici.Ja upravo i jesam za to da Francuz peva na francuskom,Englez na Engleskom,Srbin na Srpskom...blacknymph:Oi! Sta je sad ovo?Proseravanje "velikih Srba" - Staljinovaca?! Decko nisi dovoljno proucavao istoriju Tito je raskinuo sve veze sa Staljinom jos za vreme one frke oko inform biroa...Ne ide bas zajedno to: "veliki Srbin", borac za ocuvanje srpskog jezika u muzici i ljubitelj ruskog komunizma...odnosto Stljinizma! Pitanje je ili, ili?Tako da si sam sebe poklopio!
Pa ti ljudi kojima je to lakse,znaci nisu ni Srbi,mozda su gastarbajteri...Ako se nekom svidja da peva na engleskom zasto to ne bi radio? Ne snimaju svi bendovi pesme na engleskom zato sto zele da ih slusa neko "preko"...Dobro ima i takvih, ali zasto ne mozes da prihvatis cinjenicu da je nekim ljudima lakse da se izraze na engleskom?Ja znam gomilu ljudi koji pisu pesme na engleskom...Jednostavno tvrde da im je lakse i inspirativnije.
Je..o Britaniju.Mislim ja njih cenim i volim "The Oppressed" i "Angelic Upstarts",ali veruj mi nisu mi nista manje dragi "Los Fastidiosi".Uzgred da te pitam jel si preslusao link koji sam ti postavio?Uostalom kada bi slusali punk bendove iz svih zemalja koje imaju takve bendove zamisli koliko bi nam svetlosnih godina bilo potrebno da ih sve preslusamo.Ja glasam za U.K. punk i Oi! jer je za mene licno Britanija kolevka punka, ali nemam nista protiv toga da preslusam i muziku iz nekih drugih zemalja, naravno kada mi se ukaze prilika za to.
Ha ha ha, zaista mi se ucinilo da si sarlatan...ali posle ovih izjava 100% sam sigurna...Pa ti nemas pojma sta je komunizam...Ti si slusao onu pricu o lenjinizmu i staljinizmu i ne znajuci da je tvoj dragi Lenjin dosao u Rusiju sa punim koferima novca da bi izmanipulisao marksov komunizam i stvorio demagogiju lenjinizam...Izvini ali meni moj intelekt ne dozvoljava da to ne prebacim osobi kao sto si ti, odnosno sarlatanu, bez obzira sto ova tema nema veze sa tim.Nemoj pogresno da me shvatis ja nisam politicki opredeljena, tacnije imam mozak i za razliku od tebe umem da ga koristim!SSSR_:Ovo je cista glupost,komunizam je upravo ideologija koja je liberalna po pitanju jezika i bas podstice ljude da neguju svoju kulturu.Ti kao da nikada nisi gledao za dan drzavnosti u SFRJ, kada izlaze ljudi sa svojim narodnim nosnjama i predstavljaju svoju kulturu okupljenim gradjanima.Ali dosta o politici.Ja upravo i jesam za to da Francuz peva na francuskom,Englez na Engleskom,Srbin na Srpskom...
Pa ti ljudi kojima je to lakse,znaci nisu ni Srbi,mozda su gastarbajteri...Kako objasniti to da si rodjen u Srbiji i ceo zivot pricas na Srpskom,a onda ti je lakse da na nekom drugom jeziku nesto stvaras.To ti je samo interes.Ako vec hoces da se probijes na njihovo trziste,onda treba samo jednu pesmu da snimis na albumu koja je na Engleskom,a ostalih 9 na svom maternjem.Sarolikost u muzickom smislu je pozeljna veruj mi.Zato ja cenim "Die Toten Hosen",jer nisu hteli da se odreknu Nemackog,a vidis sta su postigli.Inace oni samo 2 ili 3 pesme imaju na Engleskom. :wink:
Je..o Britaniju.Mislim ja njih cenim i volim "The Oppressed" i "Angelic Upstarts",ali veruj mi nisu mi nista manje dragi "Los Fastidiosi".Uzgred da te pitam jel si preslusao link koji sam ti postavio?
Evo poceli smo sa politikom,a i sa vredjanjem...blacknymph:Ha ha ha, zaista mi se ucinilo da si sarlatan...ali posle ovih izjava 100% sam sigurna...Pa ti nemas pojma sta je komunizam...Ti si slusao onu pricu o lenjinizmu i staljinizmu i ne znajuci da je tvoj dragi Lenjin dosao u Rusiju sa punim koferima novca da bi izmanipulisao marksov komunizam i stvorio demagogiju lenjinizam...Izvini ali meni moj intelekt ne dozvoljava da to ne prebacim osobi kao sto si ti, odnosno sarlatanu, bez obzira sto ova tema nema veze sa tim.Nemoj pogresno da me shvatis ja nisam politicki opredeljena, tacnije imam mozak i za razliku od tebe umem da ga koristim!
sto se tice muzike mislim da sam u prosloj poruci bila jasna...Ali bas mi je zanimljiv komunista borac protiv globalizacije...ha ha ha...
Naravno da znam i ko je bio Trocki (komunista iz Rusije) i Bakunjih (anarhista).Nemoj da potcenjujes tako ljude, kada ne znas nista o meni.Samo sto ti glupaco(uuuupsss izvini ali si me prva uvredilablacknymph:E pocecu da placem majke mi...Anarhisti i komunisti se mrze za pocetak...Ali naravno ti ne znas ko je bio Bakunjin, ti ne znas ko je bio trocki...
Skinheadi nisu imali veze sa politikom do pocetka 80-ih,ali sve u svemu ne mogu nikako da budu kapitalisti ili borci za rasisticke ili nacional-socijalisticke ideologije.Zasto?Pa zato sto su sve to radnicka deca, kojima je bila i ostala samo u glavi ideologija levice, da li anarho,da li komunisticka.Crnci Skinheadi su postojali jos '69 i Skinheadi kinezi,samo sto ti o Skinhead pokretu nemas pojma(dajem ruku).Crnci su i doneli Ska u Britaniju!!! :wink: Sta ti mislis da je sve poteklo od Engleza???!!!Ti ne znas da skinhedi nemaju veze sa politikom...danas imamo i crvene skinse, i pankere skinse, i pedere skinse, i crnce skinse, i naciste skinse...
Ja mislim da je ipak obrnuto,a to sam ti pokazao u replikama iznad.Ali naravno kako objasniti nesto coveku koji je toliko ogrezao u demagogiju da iz straha da ne bude otkriven tj. da njegova glupost ne bude otkrivena ima samo jedan pogled na svet.
Ne!Ti me nauci...Kad budes znao sta je pravi komunizam zasnovan na idejama marksa i engelsa, kad budes znao sta je pravi anarhizam, socijalizam, anarhosindikalizam, fasizam a sta je radnicki pokret onda mi se javi...do daljnjeg zaustavljam dikusiju o ovome jer ova tema nije predvidjena za price o politici.
Sta ti to znaci prevlast komunizma?!I samo cu te podsetiti da je SSSR odnosno njegovi diktatori, tezili prevlasti Komunizma, a i rusije kao najvece komunisticke sile na svetu, prevlasti jednoumlja...a kako bi ti to nazvao ako ne komunisticka globalizacija, brisanje granica i potpuna pokornost komunistickim snagama...Ostajem pri svojoj dijagnozi, ti jesi sarlatan i zbog toga se i tako palis na ovu temu...
Evo jos dva bisera...blacknymph:I naravno da znas bilo sta o politickim pokretima znao bi da je nacionalsocijalizam iskljucivo radnicki pokret. A da znas nesto o ska muzici znao bi da je ska preneta prvo u Ameriku a ne u Britaniju...
Pa u redu je to sto ti je omiljeni bend Americki.I meni je jedan od omiljenih "The Clash",ali to ne znaci da ne cenim "Die Toten Hosen" iz Nemacke i Opcio k-95 iz Barselone.Kada smo vec kod njih evo live svirke...NevaDaTaN:po meni neuporedivo bolju muziku imaju svabe i finci, ako gledamo celinu, a inace moj fav. bend jeste americki.
To se i ja pitam...ArnoldLayne:a zašto bi iko pomislio da ako ti je omiljeni bend američki ne ceniš i ostale.
Sa ovim se ne bih slozio,jer bendove koji ne zasluzuju ne treba forsirati samo zato sto su iz USA/GB.Samo dzabe zauzimaju prostor drugima koji su kvalitetniji. :wink:rasprava je u samom korenu glupa, jer odmah kreće politika.
ne vidim potrebu za tolikim potiskivanje svega USA/UK-oidniog
tyra:realno...zabole me da slusam rumunski rok.
na primer.
jej..Shadow of dark:Prvi put se slažem sa tobom...![]()
Postavio sam ti tacnu dijagnozu.Dakle cerka ljudi koji su bili izbaceni iz Komunisticke partije,pa kada nisu dobili adekvatan polozaj usled svoje ogorcenosti poceli da mrze celu partiju,ljude koje su u njoj, pa cak i crvenu boju.blacknymph:Izgleda da se ti branis na taj nacin optuzujuci mene da sam...sta tacno? Kapitalista?Ha ha ha...A ne zato sto znas bilo sta o komunizmu...Mislim na komunizam a ne na KOMUNJARIZAM koji ti zastupas...Pa dobro u predhodnoj poruci sam bila cerka komunista...Dakle odluci se sta sam ja komunista ili kapitalista...
Bravo...bravo za tvoj mozak.Kazes individua si...Bas mi je zao sto si tako sama ,ni sa kim se ne druzis i nemas istomisljenike.Ja sam bar potcinjen kolektivu i kolektiv meni.A svi zajedno ne moramo 100% da se slazemo(to je komunizam).Ukratko receno zajednistvo.Vec dovoljno pokopavas samog sebe....Ali reci cu ti, odnosno ponoviti,ja imam mozak,znam da ga koristim i ne zaludjujem se demagogijom kao neki,za razliku od tebe ja sam individua, ane jebeni pijun ISKRIVLJENOG KOMUNIZMA!
Kada citas knjigu ili citiras nekoga,obrati malo paznju na terminologiju.Diktatura proleterijata podrazumeva LJUDE KOJI ZIVE SAMO OD SVOG RADA i u tome nema niceg loseg.Ljudi svojim radom DIKTIRAJU razvoj celokupnog drustva.Lenjin i Staljin nisu bili siromasni.Ne zato sto su stekli novac pljackom ili zato sto su nesto dobili nasledjem,vec zato sto su bili skolovani i sve stekli svojim radom.Recimo Staljin je zavrsio Teologiju sa najvisom ocenom i bio veoma ucen.A kada Lenjinba pominjes i njegovu nacionalnost,sve mi to nekako mirise na nacizam sa tvoje strane.Jel ga mrzis sto nije bio Rus?Diktatura proleterijata?Obrati paznju na prvu rec DIKTATURA...Mislis da ljudi imaju ista prava ako imaju diktature, a? Mislis li da su tvoji cenjeni Lenjin i Staljin bili siromasni? Mislis da su imali ista sredstva kao i ostali Rusi (mada Lenjin nije bio Rus) u SSSR-u?Mislis da nije bilo protekcije za one koji su bili clanovi komunjaristicke partije?
Ma bas me zabole koga ti priznajes.Komunisti su odavno prevazisli te podele i sektasenja,a koliko si ti levicarka vidi se po tvojim postovima kada Hitlerove sledbenike nazivas proleterijatom...BAR CITIRAJ MARX-a -LUMPENPROLETREIJAT.Na zalost to je pokazatelj da ga nisi dovoljno izucila. ;-)I da zakljucimo ovu politicku pricu...Priznajem samo Marksiste komuniste (koji znaju da je Trocki ubijen i znaju zasto i koji znaju da je Bakunjin proganjan i znaju zasto, i koji znaju ko su bili prvi Hitlerovi sledbenici-RADNICI iz pivnica u kojima je Hitler drzao svoje govore), a posto ti to nisi...Dedukcijom izvlacim zakljucak: Ti si jebeni sarlatan! A zbog toga mi ne pada vise napamet da sa tobom razgovaram o temama o kojima nemas pojma....
Necu moci da spavam da znas.Samo mi jos ovde fale smajliji sa aplauzima posto si ocigledno zasluzila svojim pisanjem,koji te karakterise kao veoma mladu povrsnu klinkicu.A sto se tice citiranja,da citiracu te svaki put kada osettim potrebu za tim.Eto mozes da crknes od muke i da me citiras koliko hoces,ali ko gubi ima prava da se ljuti.
Dakle sto se tice odgovora na ovu temu, ne mislim da bendovi koji pevaju na engleskom treba da imaju prevlast ali to me sigurno nece odbiti da ih slusam.
Navedi mi gde molim te... :shock:difrent from others...:Ja jesam video da ljudi izokrecu reci i znacenja ali "druze" ti si ga preterao.
Ne bih rekao.A ne bih rekao ni to da bezim na ovaj podforum.Uzgred,ja sam tebe video tamo samo jednom na temi o neonacistima i dao si jedan komentar(video klip) kranje rasisticki.Tako da mi uopste nije zao sto si me oslovio sa druze-ali pod navodnicima. :wink:zato i bezis na ovaj forum jer te onamo na politici zapusavaju toliko da ne dodjes do daha.
difrent from others...:ja znam jedno.to je da mrzim fakane prodane duse koji sebe nazivaju redskinsima.
i proklete dzankere,fegete,pedofile,burzuje,i generalno politicare.i jos po nesto sto nije popularno izgovarati...
pa sad....
blacknymph:E pocecu da placem majke mi...Anarhisti i komunisti se mrze za pocetak...Ali naravno ti ne znas ko je bio Bakunjin, ti ne znas ko je bio trocki...Ti ne znas da skinhedi nemaju veze sa politikom...danas imamo i crvene skinse, i pankere skinse, i pedere skinse, i crnce skinse, i naciste skinse...