- Poruka
- 13.394
Da li muvate preko net-a?
Sta je bolje muvanje uzivo ili preko net-a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da li je uopšte žensko.Uzivo. Preko neta pitanje koliko poruka ima i da li otvara. Ima raznih manijaka. Ima ih i uzivo, ali.
Jedino zenske mogu da muvaju preko neta.Da li muvate preko net-a?
Obično nigde ne odvede...retko šta započeto na netu može da se prevede u realu jer često ispari tako brzo kako je i počelo...Ali na netu
Kuda to vodi?
uzivoDa li muvate preko net-a?
Evo ja sam se udala preko neta. Dopisivali se i razmenjivali slike 15 dana, pričali preko telefona tih 15 dana i pitao me preko telefona da se udam za njega.Jel se mogu stvarno neko da upoznaju preko neta?
Face to faceDa li muvate preko net-a?
Evo ja sam se udala preko neta. Dopisivali se i razmenjivali slike 15 dana, pričali preko telefona tih 15 dana i pitao me preko telefona da se udam za njega.
Ne. Evo u braku smo 13 godina i imamo ćerku.zezas ?
I ja sam se ozenio preko neta, samo sto smo se zabavljali 5 meseci pre toga. Isto imamo cerku.Ne. Evo u braku smo 13 godina i imamo ćerku.
U Vegasu?Evo ja sam se udala preko neta. Dopisivali se i razmenjivali slike 15 dana, pričali preko telefona tih 15 dana i pitao me preko telefona da se udam za njega.
Ne. U Srbiji.U Vegasu?
Ozenili ste se uzivo ili?Ne. Evo u braku smo 13 godina i imamo ćerku.