Da li muskarci (mogu da) postuju zene?

Mogu li muskarci da postuju koja ih seksualno privlaci, tj. da se normalno ophode prema njoj?
Kakvo je iskustvo muskaraca i zena po ovom pitanju?

Naravno da mogu.
Postuje se bice, osoba. Privlacnim telom se sladi, a erotskoj energiji predaje (ili odoleva) :)
Razumem tvoje pitranje, jer mnoge zene razne seksualne konotacije i tretmane dozivljavaju ponizavajuce. Smatram da tome nema mesta, ako se ne narusava njen uzitak i ne prelazi granica, silom.
Kada dodje do odnosa, normalno je osloboditi se stega. Cak i grublji/ prostiji izrazi, tada, mogu da se dozive kao "titule".
Vazan je odnos kasnije. Bilo prvo vece, bilo prvo i poslednje ili jedno u nizu, da osetis da si prvo licnost, pa tek onda pojava.

Mogu li muskarci da postuju koja ih seksualno privlaci, tj. da se normalno ophode prema njoj?

Mogu ...možemo da suzbijemo to u sebi , ljudi smo, ne idemo nagonski.
Zavisno od situacije ...ponašanje će se održati na nekom prihvatljivom nivou ...prijateljskom ,poslovnom ...itd.
(iskreno i meni nije jasan ovaj deo da seksualna privlačnost izaziva nenormalno ponašanje i nedostatak poštovanja)

mogu ako su inferiorni u odnosu na nju. dakle ako se objektivizacija žene kao seksualnog objekta poništi nekom njenom komparativno superiornom karakteristikom.
što praktično znači da muškarac koji određenu ženu vidi jebozovnom (i ništa više od toga) a istovremeno je poštuje, je pichkica luzer šonja itd

mogu ako su inferiorni u odnosu na nju. dakle ako se objektivizacija žene kao seksualnog objekta poništi nekom njenom komparativno superiornom karakteristikom.
što praktično znači da muškarac koji određenu ženu vidi jebozovnom (i ništa više od toga) a istovremeno je poštuje, je pichkica luzer šonja itd

Zar je to moguće?
Ono poštovanje drugog ljudskog bića se podrazumeva,mislim na poštovanje koje je još nečim zasluženo.

Valjda zbog onih primitivno patoloških quotes koje svi odnekud znamo, tipa "ne mogu da zabijem spolovilo u usta ženi koju volim i poštujem (u još seljačkijoj varijanti spominje se supruga-majka dece); to mogu samo ljubavnicama".

To ti je pregrst muskih kompleksa, gde je oni "poseduju", "uzimaju" i sl. gluposti. Ispada da ako muskarca neka zena sexualno privlaci - da onda treba ne postuju i da se nenormalno odnose prema njoj... :dash:

To je ono valjda: "...мучи женетино...", da ne bi slucajno isplivalo da mozda on i nije bas to sto zamislja da jeste i td.

Naravno da mogu da ih postuju .Takve koje zasluzuju moje postovanje me jedino i interesuju .Kad sam bio shiljokuran
bilo je drugacije . Zadovoljan sam sto je to bila jedna kratkotrajna faza kad je bilo dovoljno da zenska ima onu stvar .
Kad sam prvi puta zavolio kod mene se dosta toga drasticno promijenilo . Te prc partije me nisu vise interesovale bez
obzira koliko zenska bila jebozovna .To sto mnogi ostaju shiljokurani citavog zivota , njihov je problem .
S ovom koju sam volio i postovao imao sam najsrasniji seks u zivotu . Sve ono prije nje je bila cista mehanika i bez obzira
na svu strast ne vrijedi ni pet para .

Valjda zbog onih primitivno patoloških quotes koje svi odnekud znamo, tipa "ne mogu da zabijem spolovilo u usta ženi koju volim i poštujem (u još seljačkijoj varijanti spominje se supruga-majka dece); to mogu samo ljubavnicama".
U subotu uveče joj ''zabiješ spolovilo'', a u nedelju, kod njenih na ručku, ona tim ustima ljubi svoje roditelje. A ti gledaš, zlobno se smeškaš i uživaš u simbolici...
Ali eto kad mnogi ljudi ne umeju da uživaju u takvim malim stvarima...

Pa to valjda muskarci treba da kazu. :think:

Mislim da sve zavisi od muskarca, ima onih koji itekako postuju zene, ali, nazalost, ima i "onih drugih", i to onoliko. I tu ne mislim samo na tip "samo moja majka (i eventualno sestra) su ok, sve ostale zene su qurve), nego bas ovo iz uvodnog posta: muskarac koji se ponasa sasvim ok i prijateljski, sa postovanjem, prema zenskim osobama i sve super... Ali samo ukoliko ne postoji seksualne privlacnosti i ukoliko nije na taj nacin zainteresovan za nju. Onog momenta kada je zainteresovan seksualno za neku zenu, postovanje i normalan ljudski odnos nestaju. Hajde i nekako ako je to neko novi koga si upoznala, ali ako ti je prethodno bio drug, a onda se smuvas sa njim i provalis da je svo postovanje, iskrenost i normalan ljudski odnos otisao kroz prozor, to je bas razocaranje.

Ne znam, ja sam uvek kontala da postoje muskarci za koje zelis da ti budu drugovi (i koji ce biti najbolji drugovi na svetu), i koji su odlicni kao drugovi, ali kao momci su grozni, i sa njima ne treba ulaziti u bilo kakvu romanticnu ili seksualnu vezu.

Cini mi se da ovaj tip muskarca uopste nije retka pojava. Uvek mi je "mirisalo" da je Dzek Nikolson jedan od tih.

- - - - - - - - - -

Ali eto kad mnogi ljudi ne umeju da uživaju u takvim malim stvarima...

:zcepanje:

Zasto ne bi mogli?
I kako to mislis...da se normalno ophode...Da ih ne tretiraju kao stoku ?
Seks je samo mali deo celog odnosa.. doduse bitan i dobro, tu se ne ophodimo sa posebnim, ah postovanjem, :lol: ali to je normalno
Sve ostalo je komunikacija i zali boze i onoga kome treba krpa koju ce da gazi i vuce po podu, i onoga ko pristaje da takva krpa bude
Mozda sam i promasio temu :neutral:

Back