sdragana21
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Da li muskarci mogu da dozive orgazam samo mazenjem, poljupcima, dodirima bez seksa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li muskarci mogu da dozive orgazam samo mazenjem, poljupcima, dodirima bez seksa?
ako ga ti milijues gde gori ,moze
Moze ako mi ljubis i mazis cunu
Ne nisam ga ja milovala gde gori pa mi je zato i cudno zato i pitam? Nismo u vezi tek smo poceli da izlazimo par puta.
Ne nisam ga ja milovala gde gori pa mi je zato i cudno zato i pitam? Nismo u vezi tek smo poceli da izlazimo par puta.
Aha ...Da li muskarci mogu da dozive orgazam samo mazenjem, poljupcima, dodirima bez seksa?
izasli par puta..........to bre mamin sin, ako ima dobar stan udaj se odma![]()
Ja imam dobar stan one mora da ima nesto drugo dobro![]()
Pa ne, muskarci sigurno drkaju zato sto hoce da dobiju medalju, a ne da bi doziveli orgazam.
Taman pomislim da ne mozes tuzniju temu, a ti opichis demanti, svaka ti cast na ovolikim biserima u nizu.![]()
Ja imam dobar stan one mora da ima nesto drugo dobro![]()
mozda sa svojih 15,16 godina.Da li muskarci mogu da dozive orgazam samo mazenjem, poljupcima, dodirima bez seksa?
mozda sa svojih 15,16 godina.
Odkud znam,kad sam bio tih godina nije mi trebalo toliko puno kao danas.![]()
koga,Dragceta, sa nakrivljenim sesirom?odlicno, nemoj samnom o sebi, kada gledam tvoju sliku duze od 10 sekundi imam osecaj da treba da se pojavi Zdravko Colic, neobjašnjiv fenomen, hvala,![]()