Da li muskarci kuvaju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro... ali ja ne shvatam tvoju funkciju na forumu Kulinarstvo...sta se ti ganjas sa jagodicom kad je to posao moderatora?
a i ti umes da uvredis pa mislim da malo nije fer...

sto se tice provaljivanja, to je bila sala...mislim, jagodica se obratila Espanjolu, zar ne? a ti skaces da objasnis sta ce on da misli kad bude procitao...
pusti coveka da sam objasni, ako hoce...ne shvatam pricanje u tudje ime...

i ne znam sto ti jagodica bas toliko smeta....procitaj temu Rodjendanske torte...tri recepta za torte i 6 strana chata u kojem najvise ucestvujes ti....eto to smeta, mnogo vise od sporadicnih jagodicinih komentara...

ako neko uopste hoce da slusa nas forumske smrtnike...

anakin:
dobro... ali ja ne shvatam tvoju funkciju na forumu Kulinarstvo...sta se ti ganjas sa jagodicom kad je to posao moderatora?
a i ti umes da uvredis pa mislim da malo nije fer...

sto se tice provaljivanja, to je bila sala...mislim, jagodica se obratila Espanjolu, zar ne? a ti skaces da objasnis sta ce on da misli kad bude procitao...
pusti coveka da sam objasni, ako hoce...ne shvatam pricanje u tudje ime...

i ne znam sto ti jagodica bas toliko smeta....procitaj temu Rodjendanske torte...tri recepta za torte i 6 strana chata u kojem najvise ucestvujes ti....eto to smeta, mnogo vise od sporadicnih jagodicinih komentara...

ako neko uopste hoce da slusa nas forumske smrtnike...
Pošto ne shvataš, hajde da probam da ti pojasnim. Moja "funkcija" na "kulinarstvu" (ili bilo gde drugo na Forumu) je onakva kakvu sama sebi dodelim - kao i tvoja i jagodicina i bilo čija druga. Naravno, ukoiliko je to u skladu sa elementarnim vaspitanjem i pristojnim ponašanjem.
"Ganjam" se sa jagodicom (ako se to tako zove :roll: ) i reagujem onda kad mi nešto smeta ili me (kao što je to ovde bio slučaj) - zabavi. A šta je posao moderatora, ne bih o tome - pustimo njega (ovog i svakog drugog) da to odredi.
Sorry, ali i pored ponovnog čitanja jagodicinog komentara i mog reagovanja na isti, ne vidim da sam bilo šta rekla u bilo čije ime. Rekoh "Javlja mi se", pa tek onda sledi dalje, što podrazumeva da je to moja pretpostavka, nagađanje, kako hoćeš (ako ćemo baš da analiziramo šta je ko rekao). Ili grešim?
A svaki komentar ostavljen ovde je javan, pa tako i ovaj kojim se, po tvom tumačenju, jagodica obratila Espanolu.
Kad su u pitanju ostale teme, ovaj podforum je postao posećen i atraktivan onda kada se razbila monotoniju "suvih" recepata i počelo sa šalom i zabavom. Počela sam redovno da ga posećujem i u tome učestvujem upravo tada. Nekom se to dopada, nekom ne - "sto ljudi sto ćudi", ali to i dalje ne znači da neko to mora i da čita. No, ako ipak pročita i ako mu smeta, naravno da ima sva prava da da svoj komentar i, kao i ti, kaže šta o tome misli.
Još jednom ponavljam: ne smeta mi ni jagodica, ni ti niti bilo ko drugi. Reagujem onda kad mi smeta komentar, budalaština ili kad me neko prozove pa smatram pristojnim da na to i odgovorim.
Suprotno tvom uverenju, nemam niti običaj niti nameru da bilo kad bilo koga vređam, te mi je žao ako je nekad ispalo tako. Svet i ljude oko sebe najčešće posmatramo iz svog ugla, a on teško da može biti isti kao bilo čiji drugi.
Ako imaš još nešto da mi kažeš ili želiš još neko tumačenje - postoji i PP, mislim da ova tema ostalima nije baš zabavna.
A i jagodica zna vrlo dobro sama da se "brani", teško da joj (bar na ovom forumu) treba branioc.
Pozdrav!

ok, smeh....poceti post sa "ti ne kapiras, pa da probam da ti objasnim"...zasto moras biti snishodljiva cak i kad te nako najnormalnije pita nesto?
drugo, nemoj biti tako ubedjena da je svakom zanimljiv chat i da to razbija monotoniju foruma...
ja nisam primetila da je ovaj forum pre bio monoton....stavise, mislim da je bilo interesantnije citati recepte a ne chatovanje...
dakle, tebi je zanimljivije...nikom drugom....
a s obzirom da je ovo javno mesto, nemas prava da se ljutis kad ti neko nesto zameri...
a kad si vec ti pocela da zameras i da dovodis ljude u red, sto nije tvoja funkcija ovde, ma sta ti mislila o tome, ne vidim razlog sto se tebi ne moze reci isto...
zo, nije do jagodice nego do demokratije...

anakin:
ok, smeh....poceti post sa "ti ne kapiras, pa da probam da ti objasnim"...zasto moras biti snishodljiva cak i kad te nako najnormalnije pita nesto?
drugo, nemoj biti tako ubedjena da je svakom zanimljiv chat i da to razbija monotoniju foruma...
ja nisam primetila da je ovaj forum pre bio monoton....stavise, mislim da je bilo interesantnije citati recepte a ne chatovanje...
dakle, tebi je zanimljivije...nikom drugom....
a s obzirom da je ovo javno mesto, nemas prava da se ljutis kad ti neko nesto zameri...
a kad si vec ti pocela da zameras i da dovodis ljude u red, sto nije tvoja funkcija ovde, ma sta ti mislila o tome, ne vidim razlog sto se tebi ne moze reci isto...
Rekoh li ja malopre da je ovo javno mesto i da bar ovde svako ima tu slobodu da kaže šta misli na način koji smatra najprikladnijim? :wink:
Drago mi je da o tome misliš isto kao i ja i ni malo se ne ljutim što se tebi ne dopada način na koji ja doživljavam ovaj vid zabave. :wink:
Inače, tvoj post počinje sa "ja ne razumem...", moj je samo odgovor na to i počinje sa "Pošto ne razumeš...". Ne vidim šta je tu "snishodljivo" :?: Izvini ako nešto nisam dobro pročitala ili razumela :oops: ... ali - dešava se.
Izjašnjavala sam se i izjašnjavam se u svoje ime - "drugi" znaju da čitaju, kucaju, koriste kompjuter.. i smatram da jesu u stanju da se sami izjasne ukoliko to žele.
E sad... teško da ja "čatujem" (zove li se to tako i kad učestvuje više od dve osobe?) sama sa sobom... :) A o tome da li je podforum "kulinarstvo" atraktivniji i zanimljiviji ovako ili onako - govori broj poseta i postova. Čak i ako sve drugo isključiš i prebrojiš samo ispisane recepte (ako te ne mrzi - proveri :wink: ) - ima ih višestruko više.
Uz to se i jako lepo družimo i pošto ti, koliko sam shvatila, trenutno boraviš u Americi, prvom prilikom kad budeš dolazila, lično ću organizovati degustaciju (biraj čega :wink: ) tako da joj možeš prisustvovati. Ekipa je sjajna, jako lepo se zabavljamo i dobro klopamo. Posledica "četovanja" i druženja na "kulinarstvu" :wink: .
E, da... I muškarci kuvaju - dokazano (i) na degustacijama! :wink: :lol:
PS Inače, sve i da hoću, ljude je nemoguće "dovoditi u red" - davno naučena lekcija :wink:

haha....Smeh....kupila me hranom.... :lol:

ok, ja stvarno mislim da je chat za pricaonicu, PP ili ICQ...ali to je moje misljenje....ja ovde dodjem ugl. da pokupim neki recept...i onda mi je malo gubljenje vremena da listam strane gde ih nema....kapiras?

nemoj da zaboravis sta si obecala za kuvanje...uzmi u obzir da cu ti pojesti sve po kuci....hihihihi....

anakin:
Znači, sirota Jagodica treba da bude žrtvovana U NAČELU, iz principijelnih razloga : ZBOG DEMOKRATIJE ?!? :shock:
Budimo pragmatični : na bilo kom SVETSKOM pretraživaču, kada se ukuca kulinarstvo, iskoči pomenuta JAGODICA sa nekim svojim receptima, dopunama, modifikacijama i SUPSTITUTIMA namirnica koje trenutno nedostaju ( što je, kao posledica, ozbiljno uzdrmalo i načela klasične kineske kuhinje ! ), pa joj to daje za pravo, ako hoće, i kanibalizmom da se bavi, pa ima da bude tretirana sa respektom kakav zalužuje takav jedan velikan gastronomije !!! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back