anakin:
dobro... ali ja ne shvatam tvoju funkciju na forumu Kulinarstvo...sta se ti ganjas sa jagodicom kad je to posao moderatora?
a i ti umes da uvredis pa mislim da malo nije fer...
sto se tice provaljivanja, to je bila sala...mislim, jagodica se obratila Espanjolu, zar ne? a ti skaces da objasnis sta ce on da misli kad bude procitao...
pusti coveka da sam objasni, ako hoce...ne shvatam pricanje u tudje ime...
i ne znam sto ti jagodica bas toliko smeta....procitaj temu Rodjendanske torte...tri recepta za torte i 6 strana chata u kojem najvise ucestvujes ti....eto to smeta, mnogo vise od sporadicnih jagodicinih komentara...
ako neko uopste hoce da slusa nas forumske smrtnike...
Pošto ne shvataš, hajde da probam da ti pojasnim. Moja "funkcija" na "kulinarstvu" (ili bilo gde drugo na Forumu) je onakva kakvu sama sebi dodelim - kao i tvoja i jagodicina i bilo čija druga. Naravno, ukoiliko je to u skladu sa elementarnim vaspitanjem i pristojnim ponašanjem.
"Ganjam" se sa jagodicom (ako se to tako zove

) i reagujem onda kad mi nešto smeta ili me (kao što je to ovde bio slučaj) - zabavi. A šta je posao moderatora, ne bih o tome - pustimo njega (ovog i svakog drugog) da to odredi.
Sorry, ali i pored ponovnog čitanja jagodicinog komentara i mog reagovanja na isti, ne vidim da sam bilo šta rekla u bilo čije ime. Rekoh "Javlja mi se", pa tek onda sledi dalje, što podrazumeva da je to moja pretpostavka, nagađanje, kako hoćeš (ako ćemo baš da analiziramo šta je ko rekao). Ili grešim?
A svaki komentar ostavljen ovde je javan, pa tako i ovaj kojim se, po tvom tumačenju, jagodica obratila Espanolu.
Kad su u pitanju ostale teme, ovaj podforum je postao posećen i atraktivan onda kada se razbila monotoniju "suvih" recepata i počelo sa šalom i zabavom. Počela sam redovno da ga posećujem i u tome učestvujem upravo tada. Nekom se to dopada, nekom ne - "sto ljudi sto ćudi", ali to i dalje ne znači da neko to mora i da čita. No, ako ipak pročita i ako mu smeta, naravno da ima sva prava da da svoj komentar i, kao i ti, kaže šta o tome misli.
Još jednom ponavljam: ne smeta mi ni jagodica, ni ti niti bilo ko drugi. Reagujem onda kad mi smeta komentar, budalaština ili kad me neko prozove pa smatram pristojnim da na to i odgovorim.
Suprotno tvom uverenju, nemam niti običaj niti nameru da bilo kad bilo koga vređam, te mi je žao ako je nekad ispalo tako. Svet i ljude oko sebe najčešće posmatramo iz svog ugla, a on teško da može biti isti kao bilo čiji drugi.
Ako imaš još nešto da mi kažeš ili želiš još neko tumačenje - postoji i PP, mislim da ova tema ostalima nije baš zabavna.
A i jagodica zna vrlo dobro sama da se "brani", teško da joj (bar na ovom forumu) treba branioc.
Pozdrav!