Da li su glupace primavljivije za muskarce u odnosu na intelektualke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znaci da su glupace ljepse a intelektualke ruzne?Pa jesu, mada to ne znači da intelektualke postoje, nego samo da zvuče kao manje fizički atraktivne
Ne moraju biti glupe, ali poželjno je da nemaju svoje ja i svoj stav..Jer tako muškarac može njom da manipulišeDa li su glupace primavljivije za muskarce u odnosu na intelektualke?
Ko po tebi danas vise manipulise kim?Ne moraju biti glupe, ali poželjno je da nemaju svoje ja i svoj stav..Jer tako muškarac može njom da manipuliše
I da je oblikuje po svojim kriterijumima..
Pusti ti mene..Odgovori na temu.Ko po tebi danas vise manipulise kim?
Omatorio sam ja za ovakve teme.Samo te pitao o manipulaciji.Pusti ti mene..Odgovori na temu.
Badava si pitao.Omatorio sam ja za ovakve teme.Samo te pitao o manipulaciji.
Da li su glupace primavljivije za muskarce u odnosu na intelektualke?
Naravno kao sto kaze moj potpis if you work for a living, why do you kill yourself workingDa li su glupace primavljivije za muskarce u odnosu na intelektualke?
Nisu.Da li su glupace primavljivije za muskarce u odnosu na intelektualke?
Sve su primamljive.Da li su glupace primavljivije za muskarce u odnosu na intelektualke?
ne bih generalizovao, i delio na jedne i druge,ali u mladjanim danima sam preferirao glupace. ali pod jednim uslovom: da ne pricaju previseDa li su glupace primavljivije za muskarce u odnosu na intelektualke?
zavisi kako je unovcila svoju vrsnjakinjuGde bi se postavila snalažljiva žena koja knjigu nije pročitala ali je svoj život max pametno uredila?