Da li muskarac koji ima lepu zensku i ugodno mu je, gladuje za drugom?

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.556
U mnogobrojnim prikazima na forumu a i u realu, vidim kako muskarci sline za zenskama kad prelaze put, ulicu, ovu bi, onu bi...
Nesto razmisljam, jesu li ikada imali vezu sa lepom zenom u kojoj im je ugodno i fino?

Cini mi se da nisu, jer da jesu, bolelo bi ih dupe za neku ruzniju koja prelazi ulicu, jer imaju lepu, top ribu kod sebe kad pozele...

E sad, ostaje mogucnost da su debili, osobe koje pored koga god da ih istavis, oni ga pretvore u zlovoljnu , nezadovoljnu , osvetoljubivu osobu...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znam zene koje biraju takve, pojma nemam zasto, osim da su i same takve....

Ali moje pitanje je oslonjeno na tvrdnju da su Srpkinje najlepse i najbolje zene na svetu ili bar okolini...

Ako su tako lepe, tako da vecina muskaraca moze da kaze da je sa lepom , njima lepom zenom, zasto onda gledaju , ne sacuju nego sline za drugom...
Najcesce je sto nisu bas toliko zadovoljni u vezi, ali istraju jer sve je to isto usrano...

Kad bi se slusale forumashice, ispalo bi jos usranije nego sto jeste....po njihovom misljenju cak ni takva krpa zakrpa veza nije moguca, jer one su top , a muskarci su krpe...

Onda ostaje da nisu ugodne, da muskarcima nije ugodno sa njima i onda su gladni i rado bi skocili na nesto bolje...

Naravno tu je i prosecan srpski seljacizam, tj lubenica sladja nego tudja zenica....koji stoji kod svih ili skoro svih prodavaca lubenica ovih dana...
Iliti strucno receno animalac, zivotinja, balkanac, koji traga stalno za zenkom , animalkom koju ce da oprashi i ostavi joj porod, pa nek se brine sama ili uz pomoc njega ...

Ima li sitih u Srbiji?

Kad bi se slusale forumashice, ispalo bi jos usranije nego sto jeste....po njihovom misljenju cak ni takva krpa zakrpa veza nije moguca, jer one su top , a muskarci su krpe..

E vala bas...:lol:

Ima li sitih u Srbiji?

Ne znam zasto su toliko gladni...

Pretpostavljam da je to zbog seksomanske kulture i vaspitanja koja je nezdrava...

što seljacizam...tuđe slađe...uvek bilo i biće, jer to je u ćudi čoveka...kako muškaraca tako i žena
e sad...čim si sve ovo izložio na taj način, svako ubeđivanje s tobom na tu temu nema svrhe, a i što bi se ubeđivao...misli kako misliš, radi kako misliš...dobro tebi, dobro nama

Seljacizam sam upotrebio kao pojam, zato sto animalci, a to je odlika animalaca, retko posmatraju nesto van sopstvene prizme, znaci sve iskljucivo sebicno i na nivou sitnog kriminalnog udruzivanja...
To znaci da bi rado da poebu sve zene, a da niko ne poebe njihovu...sto npr kod cerke sigurno stvara animozitet prema muskarcima...tj pretpostavku da su svi muskarci stoke...
Jer ona drugacijeg i ne zna....ona i dalje misli za njega da je savrsen otac, i ne shvata odakle njeno misljenje da su muskarci stoka, obicno misli da je to od onog prvog ili drugog koje je upoznala...

Usput da odbranim deelite ovo misljenje....jer po prirodnom, animalnom zakonu svi muskarci gledaju da oprase zenske...sto vise to bolje...i odlicno se potentno oporavljaju ako misle da ce je oprasiti, tj svrsiti u njoj, a i zenke to izuzetno vole...cin svrsavanja u njoj...bez obzira na opasnosti...

Tako da prirodno jeste tako....sto vise zena, uvek gladan...
Ali nadgradnja cini muskarca i malo drugacijim od muzjaka...isto kao sto ne ocekuje od zene da bude samo zenka, jer zenka ce reci, kao u onom vicu kad je mujo resio da poseti svalerku pa rece da mu je stigla poruka da je izgleda umro teca....I ode kod svalerke...
Kad se vratio kaze mu fata, kad si otisao naidju dva mladica i kazu , fato ili pevaj ili skidaj gace...A gde da pevam kad je teca umro...

I stvarno jesu ceste one koje samo legnu i zalegnu kad ih muskarac dohvati...submisivno u seksu, verovatno zeljeno na nekom nivou...
Cak i onaj skorasnji slucaj, kad je covek primio rodjaka u bedi da prespava a ovaj mu dva puta silovao zenu...prvi put samo otisla i pozalila se komsinici...i kad se vratila on je opet najahao...

Po trenutnom preseku vecine zena, Balkan je onda stvarno mesto za Balkance i Balkanke....
Sto je najgore, u socijalizmu, muskarci su malo vise vukli van tog balkanskog, a zene su koliko toliko pratile...
A sad zene vuku i u gore od takvog balkanskog, a muskarci tu vec ne mogu da prate, pri ovome ne mislim na one koji nisu u balkan prici...nego bas ove animalce, ali ni oni ne mogu da prate kad im zena vrati ili u preventivi napravi rogove...

Back