majcheki
Iskusan
- Poruka
- 6.520
sad si me slošila do yaja... 
Baš mi je krivo

Baš mi je krivo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majcheki:Zana išla bih bez problema ali ja ne mogu da dajem krv, htela sam i ranije ali nikad nisam mogla...
ebiga![]()
To ni meni nije bilo jasno, do pre jedno mesec dana kada mi je trebala krv za svekra, i nasla ja nekoliko njih sa 0+ i kad su otisli troje nisu mogli da daju krv, ili zbog premora, ili zbog anemije, ili zbog skorog menzisa, bas je bilo bezveze a meni je bila hica i tako ja dala krv iako sam A+ pa su onda izvrsila zamenu...tj dali iz rezerve O a moju ostavili za nekog drugog...NatasaNatasa:Što ne možeš?????
Sanha:E,...ja sam A Rh-
Ne vredi...
Nadam se da ce se javiti sto vise ljudi...Zao mi devojka je mlada,a vec tako... :-?
Ma nije bwej nego samo htela da pojasnim, jbg i ovim ljudima je bilo krivo jer su bas hteli da mi pomognu.. I ja sam tada prvi put dala krv ali sada cu cesce sigurno...majcheki:Jel to nešto na moj račun?
Sanha:Ok,ako je sigurno da ce devojka dobiti pravu krv,malo sam skepticna kad sam cula kakve zamene rade,...mada bi mi ovo bilo prvi put da dajem krv,...malo me strah,...javicu se ja Zani na pp