Да ли можемо без Европске уније?

Naravno da mozemo bez EU.
Ako smo do sad mogli, mozemo i u buduce.
Ulaziti u neku uniju koja konkretno ne obecava nishta je ludilo.
Sem toga, shta nam je ta EU i donela koji k.urac?
Otimanje teritorije, pljachku, ucenjivanje...zarad chega?

zbog cega......svasta pitas. ...ko tebe i mene sta pita. bota ce izadje pred televiziju i ce saopsti da smo ja i ti glasali da udjemo u eu.

eto zbog cega. mora da odradi oni milioni evra sto ce dobije od eu da nas proda.

Teritorija nam nije oteta. Teritoriju smo izgubili pošto smo izgubili i rat.

Mi ga nismo ni pochinjali a to shto se na NAS obrushilo 19 drzava chlanica NATO pakta bez ikakvog povoda, to je druga pricha. Mi nikog nismo napadali. Mi smo branili svoju zemlju da bi nam je kasnije oteli isti oni koji nas i dalje ucenjuju i tlache, a ovamo nam se smeshkaju i tapshu po ledjima kao: " Svaka chast...dajte josh nekog u Hag da bismo shto bolje utemeljili nashu propagandu...josh samo malo i ulazite u EU...2054 najverovatnije".
Izgubila bi taj rat i Amerika. Odnos snaga i korupcija u samom lobiju SAD i EU nas je unishtila. To je opshte poznato i glupo je uopshte raspravljati o tome.

узели су нам косово.заболе ме патка за еу,нека нам врате косово,не интересују ме ретардиране интеграције без дела земље,то се никада није десило у историји цивилизације!!!!!

AMIN!

Em nas pljachkaju, em nas ucenjuju, em bacaju kosku medju nas da se shto bolje ujedamo i uz sve to, truju nove generacije svojom bolesnom ideologijom.
Josh samo da ga izvade i popishaju nas...

@Mauser и Daxt очигледно је да нисте прочитали мој уводни пост. Не ради се овде о европским интеграцијама.

па шта си га замутио.треба да сарађујемо,али не по цену да признамо косово,као што се спрема....лично мислим да у ближој будућности нећемо ући зато што је држава до сржи корумпирана

па шта си га замутио.треба да сарађујемо,али не по цену да признамо косово,као што се спрема....лично мислим да у ближој будућности нећемо ући зато што је држава до сржи корумпирана

Замутио?

Back