Da li moze neko da mi pomogne oko sastava?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moze neko da mi pomogne, da mi napise sastav?Tema je: Nekad i sad u Santicevoj pesmi "Pretpraznicko vece".
Treba da pise :
1. Kako je nekad bilo... i
2.Kako je sad...
Molim vas pomozite mi, treba mi za utorak.
Unapred hvala!:bye:

Hoćeš tako jednog dana, kad budeš počela da radiš, da moliš da ti neko odradi posao a ti samo da primaš platu?..muka mi je od takvih likova ko što si ti.:manikir:

Hoćeš tako jednog dana, kad budeš počela da radiš, da moliš da ti neko odradi posao a ti samo da primaš platu?..muka mi je od takvih likova ko što si ti.:manikir:

E ako si joj rekla! BAS AKO! :zcepanje::super: Ovi danasnji djaci nisu sposobni ni da stave tacku i zarez, a sutra ce oni da budu neke odgovorne licnosti... Zato smo i dosli dovde, jer kad ne moze na izvol'te, a onda kradi i otimaj :whistling: Potrudi se malo, mnogi pre tebe su zavrsili skolu svojim radom, pa ces i ti :)

Jel moze neko da mi pomogne, da mi napise sastav?Tema je: Nekad i sad u Santicevoj pesmi "Pretpraznicko vece".
Treba da pise :
1. Kako je nekad bilo... i
2.Kako je sad...
Molim vas pomozite mi, treba mi za utorak.
Unapred hvala!:bye:

То је прелепа песма! И стварно је жалосно да је не прочиташ, и да тражиш од неког да ти пише састав на горе поменуту тему...

Какви сте бре ви то ђаци данас?!:dash: Мени сестра није хтела да пише састав, да бих сам писао, и самим тим на тај начин и учио правопис, развијао стил писања...

Poslednja izmena:
Ma ovde su svi svesni,mudri,vredni i ispravni.Sve moralne licnosti, a pogotovo oni koji su preko USB-a povezani za forum.Mozes misliti oni su sad kao postigli nesto u zivotu pa zaboli na forum da prze nekog ko trazi pomoc.Ivana mogu da ti pomognem samo tako sto cu da ti kazem da se ne obazires na komentare.Takav ti je forum a sad ce i mene da bombarduju sa nekim budalastinama jer te branim.

Kad si tako fin,napisi joj sastav...:D

Btw...pisem sastave za pare,necu da trosim mozak za dzabe...:zper:

E, to ti je pametno...ja sam u srednjoj i osnovnoj sastavljala na engleskom za 90% razreda, pisala pismene, lektire, zadace iz matematike i ko zna sta jos. I mislis da je neko rekao hvala? Jos sam ispadala cudoviste kad nekad nekome odbijem :) Sad ne bih to ponovo, nema para. Ako ce vec neko da ulaze trud zbog nekog drugog, onda i taj drugi treba da ulozi bar neku adekvatnu nagradu za uzvrat :)
@ tema: Jesi pokusala sama bar da poradis na tome? Imas interpretacije, citanke, valjda ste i na casu pricali o pesmi, pa tu su biblioteke, citaonice, literatura. Procitas poneku kritiku, neku recenicu eventualno prepises, usput ces i sama dobiti neku ideju, eventualno pitas za neke smernice (a ne ceo rad)....Zasto bi neko obavljao tvoj posao umesto tebe? :)

Zasto ne bi pokusala sama? Koristi u onom delu gde opisujes stare stvari po neki stalni epitet iz pesama kosovskog ciklusa, pokusaj da prepises neku strofu iz nekih takvih pesama koja sadrzi neku stilsku figuru koja ostavlja utisak, nesto kao slovenska antiteza, samo nemoj da to izgleda onako besmisleno u tekstu ;) A ovde u novom delu koristi sto vise poredjenja i hiperbole, pokusaj da stvoris vizuelnu sliku kako sve to izgleda dok sastavljas rad, tako da kad i ti procitas vidis sto vise iz tog tekta, da mozes da zamislis kako to izgleda, za citaoce je to veoma dobro a i lako se zaradi 5 :mrgreen:

Nadam se da sam pomogao :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back