Da li može da se umre od kijanja?

Da li može da se umre od kijanja?
Da, jbg
doduše potrebne su neke okolnosti u organizmu

Prošle godine kad sam bolovala koronu prvi put mi se naročito javilo to pitanje jer sam posle svakog kijanja osećala vrtoglavicu i pomalo ulazak u nesvest, nekoliko sekundi mi je treblo da se nađem na istom mestu.
Kinem i baš onako... ''prolazi mi život pred očima'', vrti mi se sve, pa sam se zapitala da li neki od tih puta mogu biti i moj kraj???
to sam i ja doživeo a našli se "Bogom dati" i ovi što ih "usrala pitanja na medicinskom faksu za šesticu" da se kao "iščudjavaju fenomenu"....

komšija mi načelnik odeljenja u Urgentnom
njegova supruga imala lakši oblik a on jedva pretekao
učen čovek, putuje po svetu radi razmene iskustava na tim tamo seminarima, i on mi lepo očita i RTG nalaz i šta je sve tu od kovida a šta od cigara i šta od "lepog života"

tako da ovi sa foruma što nemaju pametnija posla nego da kontriraju zabave radi nek nadju neku benigniju od igranja izrazima za ozbiljan problem id kog je poumiralo ljudi na milione

ajde tu neku verbalnu doskočicu da bude zanimljivo

svi koji nisu pri svom ocu i majci neće da nose maske, sasvim suprotno se ponašaju oni koji žive zajedno

a kad treba da se vrate kod svojih matoraca e tek onda počnu kao da se razmišljaju

budala dok ne tresne svojom glavom kroz zid pre će da se svadja kako je zid daleko...

pusti budalu nek tresne

Poslednja izmena:

Back