Da li može da se umre od kijanja?

Ti sve glupaviji i glupaviji. Ovaj. Nije nemoguće.

Trese se sve oko mene kad kinem. Pfff

Odgovorila ti Rayela.

Ma čitao sam za neku ženu, inače bila zdrava ko dren, prehladila se valjda i jako kinula. Neposredno nakon toga je zaboli glava, brzo u bolnicu al za par dana umrla?!
Puno tu elemenata ima.

Story nije izlog.

History. Nije samo i njegova priča.

Ti sve glupaviji i glupaviji. Ovaj. Nije nemoguće.

Trese se sve oko mene kad kinem. Pfff

Odgovorila ti Rayela.

Puno tu elemenata ima.

Story nije izlog.

History. Nije samo i njegova priča.
Preterujes druze Sensei.
Nije zezanje stvarno ali je jedan moj komsija ( moj rodni grad u Srbiji) zaista umro
na klozetskoj solji jer se mnogo "naprezao".
Taki su ljudi vec na kraju, okidac moze da bude sve i svasta.

Prošle godine kad sam bolovala koronu prvi put mi se naročito javilo to pitanje jer sam posle svakog kijanja osećala vrtoglavicu i pomalo ulazak u nesvest, nekoliko sekundi mi je treblo da se nađem na istom mestu.
Kinem i baš onako... ''prolazi mi život pred očima'', vrti mi se sve, pa sam se zapitala da li neki od tih puta mogu biti i moj kraj???
nije bezazleno, sigurno

Sad bi neko rekao da izmišljam, ali bilo je to kao ono nekad kad imamo ''magareći'' kašalj, pa ne znam da li ste nekad osetili da vam se manta tad...
Ja jesam, kao da proživljavam zemljotres, pa mi se posle vrti malo i bude sve ok.
Prošle godine sam prvi put doživela da kinem i zavrti mi se, ali u nastavku nije ono, evo, bistri se, nego na sekund-dva padam u nesvest, ono, osećam da mi se oči okreću ka gore... i tako, ukratko prava koma na sekundu.
I baš sam često pitala Google u raznim oblicima da li je neko umro od kijanja tih dana.

Pa, ispostavilo se da niko od toga nikad nije umro, a i popuštali su simptomi tog obojenja pa me je sve manje interesovalo.
Ipak sve ostaje individualno, sebično i nehajno jer nisu mnogi potpisali reakcije kao što sam sama imala... a posle sve to nije bilo više ni bitno jer sam ozdravila!
ad ću da pogledam i ja jer mi se čini da su neki i nastradali (daleko bilo)

a ipak jako podseca na alergiju ..ili mozda neku drugu provakciju sluzokoze kao od kapi za nos ili neka supstanca ako radis sa tim ..Mozda razredjivaci ,farbe .Trebalo bi to istraziti.jer 30 kijanja u seriji nije bez razloga.
Nista od toga,sedim za kompom,ili gledam TV i samo pocne odjednom.Nisam alergican na nista.To sam primetio i ranije kod starijig ljudi,a isto nisu imali nikakvih problema.

Back