Da li morate stalno da zovete ili posecujete ljude ?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poznajem neke ljude koji ce da se naljute ako ih ne pozovem ili ne vidim duze vreme , ja jednostavno nemam potrebu za tim , da li sam prso ? :D
Ako znam da si dobro , makar to cuo od nekog drugog , ne vidim potrebu za stalnim zivkanjem ili posecivanjem, u koju grupu vi spadate ?
Ja spadam u grupu onih,koji ne mogu da odbiju poziv od zenske osobe.Ako na mobitelu,vidim da je u pitanju,poziv od nekog muskog
prijatelja,jednostavno ignorisem poziv.!

Više sam ''tekstopisac'' i poziv sa moje strane mnogim bliskim ljudima potvrđeno budi neku anksioznost i paniku jer se ne dešava često, ali obzirom da su bliski, to znači da su me ovakvu prihvatili i nema ljutnje.
Tek posećivanje mi ne ide od ruke, ali gde mi je milo, odem u posetu pa se nastanim čak i po mesec dana bez pardona. Ni vilom, ni lopatom, ni grabuljom... prosto sam uvek ''domaća''. :zcepanje:

Poznajem neke ljude koji ce da se naljute ako ih ne pozovem ili ne vidim duze vreme , ja jednostavno nemam potrebu za tim , da li sam prso ? :D
Ako znam da si dobro , makar to cuo od nekog drugog , ne vidim potrebu za stalnim zivkanjem ili posecivanjem, u koju grupu vi spadate ?
U onu koja se nije javljala na interfon i koja se preselila iz grada i sad je svima daleko fala bogu

U grupu "notornih dosada" i smarača 🍄

vecina mi odbija poziv
Nemas pravi nacin,kako se komunicira sa rodjacima,kako sa prijateljima.To se zove socijalizacija.Treba da radis na tome..Iz tvoga pseudonima,
ne moze se zakljuciti,koga si pola.To je problem sa vecinom forumasa.Iz samog pseudonima,treba da se vidi pol forumasa,da bi znali,kako da se
ophodimo,u odnosu na "njega" ili "NJU".!

Nemas pravi nacin,kako se komunicira sa rodjacima,kako sa prijateljima.To se zove socijalizacija.Treba da radis na tome..Iz tvoga pseudonima,
ne moze se zakljuciti,koga si pola.To je problem sa vecinom forumasa.Iz samog pseudonima,treba da se vidi pol forumasa,da bi znali,kako da se
ophodimo,u odnosu na "njega" ili "NJU".!
neam ne funkcionisem po onaj princip ja tebi ti meni samim time nisam interesantan

Ne, to radi moj muz
drag.gif

Nikog ne zovem osim ako nije nešto stvarno hitno, i ne posećujem se ni sa kim. I ne, nisam "prsla", u stvari mi je bolje nego ikad otkako sam to počela da upražnjavam.

Back