Ванда Elita Poruka 18.051 10.08.2009. u 23:51 - Da li mogu da uswojim dete sa 19 godina #26 marina.c: A di je Hellen??! Kliknite za proširenje... И ја се питам...
Bratislav90 Poznat Banovan Poruka 8.889 10.08.2009. u 23:52 - Da li mogu da uswojim dete sa 19 godina #27 Fluffy: Usvoji mene, ja sam mala Kliknite za proširenje... Sorry nmg. Shwatio sam da sam prewishe cool za uswajanje detze. Plus detza moraju da zasluzhe da ih ja uswojim. PSE: Svako bi pozeleo devojku kao sto si ti Hm da, ne govoris iz srca nego mozga! I nelupaj da ces da usvajas dete nego nadji tu koja te je dostojanstvena i verujj mi samoca ce proci! Kliknite za proširenje... UUuuu ala si se ucxepio sada... Ni ne znasx je ybt.. Lazxow tz tz
Fluffy: Usvoji mene, ja sam mala Kliknite za proširenje... Sorry nmg. Shwatio sam da sam prewishe cool za uswajanje detze. Plus detza moraju da zasluzhe da ih ja uswojim. PSE: Svako bi pozeleo devojku kao sto si ti Hm da, ne govoris iz srca nego mozga! I nelupaj da ces da usvajas dete nego nadji tu koja te je dostojanstvena i verujj mi samoca ce proci! Kliknite za proširenje... UUuuu ala si se ucxepio sada... Ni ne znasx je ybt.. Lazxow tz tz
Torrente Bgd Buduća legenda Poruka 34.549 10.08.2009. u 23:53 - Da li mogu da uswojim dete sa 19 godina #28 marina.c: A di je Hellen??! Kliknite za proširenje... Odvaja djubre
Hellen Buduća legenda Poruka 29.969 10.08.2009. u 23:53 - Da li mogu da uswojim dete sa 19 godina #29 Е, не могу ни филм да одгледам на миру.... Братиславе, имаш пдф ''Он тражи њу'', покушај тамо да нађеш то што тражиш.
Е, не могу ни филм да одгледам на миру.... Братиславе, имаш пдф ''Он тражи њу'', покушај тамо да нађеш то што тражиш.