Da li mi neko može objasniti jednu delatnost!?

BlackXS

Početnik
Poruka
23
Naime nikad nisam radio kao komercijalista, ali sam pre 3 dana dobio poziv na razgovor jedne veoma velike firme koja se bavi građevinarstvom (hoteli, stambene zgrade, poslovni objketi) da radim kao Komercijalista, samo je to pisalo.

Uslov je bio da imam odlsužen vojni rok, da imam dozvolu B kategorije i minimum SSS.

Pošto sve zahteve ispunjavam (imam VSS ali dobro), može li mi neko objasniti šta zapravo "komercijalista" radi, koje su mu dnevne/nedelje obaveze i ciljevi.

Znam da se komercijala razlikuje od delatnosti posla, ali eto ako neko ima iskustvo sa gradjevinskom firmom kao komercijalista, najbolje bi bilo da mi napiše ako je u mogućnosti, par smernica, savet i najvažnije opis samog posla, i koliko angažovanje i rad zahteva.

Hvala unapred!

Idi na razgovor, daj sve od sebe ali isto tako se lepo raspitaj o "opisu posla".
Znaci konkretno i ovim recima.................Recite mi molim Vas konkretno sta bi ja radio?
Posebno obrati paznju da li je to rad na terenu ili ti trgovacki putnik ali lepse zvuci komercijalista ili kancelarijski posao. To ce ti vec u startu mnogo reci.

Back