VRLO MI JE BITNO DA U STO KRACE VREME NADJEM INFORMACIJU O BALON-SALAMA. KO IH PRAVI CIJENE I TAKO DALJE. AKO NISTA ZNALI NEKO KAKO SE NA ENGLESKOM KAZE BALON-SALA.
HVALA
HVALA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam i imam iskustva u izradi , rade se za pokrivanje sportskih terena,kao magacinski prostor itd .Metalna konstrukcija u zavisnosti od namene i pokriva se i zatvara PVC platnom, uteze sajlama, moguca je ugradnja i providnih povrsina.U svetu se koristi i kao hangar za avione ali i poizvodne hale... ceka @email.co.yudemonus:VRLO MI JE BITNO DA U STO KRACE VREME NADJEM INFORMACIJU O BALON-SALAMA. KO IH PRAVI CIJENE I TAKO DALJE. AKO NISTA ZNALI NEKO KAKO SE NA ENGLESKOM KAZE BALON-SALA.
HVALA
demonus:VRLO MI JE BITNO DA U STO KRACE VREME NADJEM INFORMACIJU O BALON-SALAMA. KO IH PRAVI CIJENE I TAKO DALJE. AKO NISTA ZNALI NEKO KAKO SE NA ENGLESKOM KAZE BALON-SALA.
HVALA
DraganY:Alo shefe,to je investicija od 150000evra pa naviseops:
.Sta neko ko ima tu lovu trazi na forumu o poslu za preziveti?Budimo realni, NE trazimo nemoguce ;-)
Ja sa 30.00 mogu da napravim zidanu salu...neisplatljiva je balon-sala u tom slucaju,nisam otisao ni na jedan link,dovoljno mi je bilo da pogledam neke postove.drago mi je da je moja tema gde spominjem balon-sale naisla na takvo interesovanjeMrs.Dalloway:PITALA SAM LJUDE, PONUDE MOGU BITI RAZLICITE, KAO I ZAHTEVI, ALI CENE SE KRECU ( GOVORIM ISKLJUCIVO O BALONIMA, NE O PREKRIVKAMA ZA MANJE KONSTRUKCIJE) OD 30 000 EUR PA NA GORE. PROVERENO.![]()
Nije htpp nego httpManitu:Idi na ovu adresu htpp://www.pejkom.co.yu,tu mozes naci i kontakt telefon.Firma je iz Beograda i radi sa opremom za sportske terene,izmedju ostalog i sa balonima.Kod njih mozes dobiti najbolje informacije.
Mene konkretno zanimaju montažne hale koje su mi primamljivije od balona. Dakle, ne balon nego čvrsti objekat e sad ili montažnog tipa ili klasična gradnja. Šta mislite o tome, ima li neko informacija?