Da li konkurisati?

joksiii555

Početnik
Poruka
42
Zdravo. U potrazi sam za poslom,imam 25 god. Malopre naidjem na oglas za posao u pitanju je firma euromiteks to je reciklaza industrijskog tekstila. Traže hitno radnike za poziciju na pripremi materijala za reciklažu. Nemam iskustva sa tim,ne znam šta sve to zahteva,da li je što se kaže čist posao s obzirom da je reciklaža u pitanju i da li je za jednu devojku. Da li konkurisati,savet neki?

Poslednja izmena:
Mislim da to nije za zenu...Prljav fizicki posao koji moze da ne bude uopste lak...Mada, najbolje je da pozoves ili posaljes mail, pa ce ti oni sve objasniti...Ali trazi idalje, nacices sigurno posao, jer posla ima samo moze biti slabije placen ili nedovoljno dobar....Kod mene u kompaniji radi dosta radnika sa Nepala...I stalno se traze radnici, kao i u vecini firmi u celoj industrijskoj zoni...Znate koliko ljudi se zaposli samo na dan, dva i odu na bolovanje odmah :mrgreen: ...
Konkurisi na vise mesta, pa ko te pozove, pa onda opet imas mogucnosti da probas i vidis da li je nesto za tebe...

To ti je verovatno rukavice na ruke, makaze u ruke ili skalper i seces sa polovne koriscene odece koja ide na recilazu sav visek, tipa slic, dugmice itd....Onda se to baca sa strane i ide u masinu na reciklazu... Oko tebe gomile te koriscene odece.. Rade to zene uglavnom, ali ono, probaj nesto drugo, lakse, neka stamparija i slicno...

Pretpostavljam da samo astma može biti sputavajuću faktor , radi , ne slušaj one koji to ne moraju .
Pitanje je plate i kolko dana se radi.
U Bg, ima posla za razliku od unutrašnjosti .
Nije mi hitno za posao, već želim da radim, zato i gledam ako se već zaposlim da što se mene tiče tu ostanem duže, a ne da stalno menjam poslove. Iz Niša sam i ova firma je u Nišu.

Nije mi hitno za posao, već želim da radim, zato i gledam ako se već zaposlim da što se mene tiče tu ostanem duže, a ne da stalno menjam poslove. Iz Niša sam i ova firma je u Nišu.

Pozovi firmu ili konkuriši, nemaš šta da izgubiš.
Ako ti je posao suvise težak ili ti ne odgovara iz nekog razloga možeš uvek da daš otkaz.
Malo ko se zadrži dugo na svom prvom poslu i to je normalno.

Back