Da li mi kao društvo patimo od problema prerane ejakulacije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gruban

Buduća legenda
Poruka
49.001
Moramo priznati da kao društvo nismo preterano uspešni.Ni u jednoj sferi bivstvovanja iisvesne čovekove aktivnosti.Cak ni u sportu.videli ste da smo ispali sa SP u Kataru potpuno zasluženo.Ni u privredi,obrazovanju,umetnosti... ne možemo se pohvaliti Bog zna čime
Elem,da li je vreme za preispitivanje i za nove smernice za koje odgovorni treba da se opredele kako bi smo jednog dana videli svetlo na kraju tunela.
Ne možemo više da se vadimo na priču o Turcima i ostalim okupatorima.
Vreme je da se okrene novi list .Naravno pri tom ne mislim na bilo kakve personalne ili stranačke promene na kormilu naše države.Daleko bilo i pomisliti.Mislim na promene i na reforme svih nas zivucih.

Moramo priznati da kao društvo nismo preterano uspešni.Ni u jednoj sferi bivstvovanja iisvesne čovekove aktivnosti.Cak ni u sportu.videli ste da smo ispali sa SP u Kataru potpuno zasluženo.Ni u privredi,obrazovanju,umetnosti... ne možemo se pohvaliti Bog zna čime
Elem,da li je vreme za preispitivanje i za nove smernice za koje odgovorni treba da se opredele kako bi smo jednog dana videli svetlo na kraju tunela.
Vreme je da se okrene novi list .Naravno pri tom ne mislim na bilo kakve personalne ili stranačke promene na kormilu naše države.Daleko bilo i pomisliti.Mislim na promene i na reforme svih nas zivucih.
Nisi upravu..jos uvijek mozemo izmisljati mitove najbolje na svijetu. Tu samo mozemo medjusobno da se takmicimo mi balkanoidi, svi ostali su van konkurencije.

Јел си се шлогирао током писања па си набацио гомилу неповезаних реченица, или си заиста хтео да ова тема овако изгледа?

Sta fali temi? Kriticki osvrt na nasu sivu balkansku svakodnevnicu. Sta bi ti promijenio? Gdje vidis izlaz?
Да ли је то песник хтео да каже?

Па ако је то проблем, онда је решење лако. Ако му се не свиђа овде, може да одј.ебе са ових простора колико сутра. Да оде у неке потентније крајеве који немају проблем са, како каже, превременом ејакулацијом и који не испадају са мундијала још у групи. Ако успевају неписмени и полуписмени да се докопају Немачке, Шведске, Швајцарске, Америке (настави низ), онда сигурно има места и за отварача теме на Крстарици.

Али мислим да је корисније да се ипак остане овде, да се закука на сав глас, да глуми интернет филозофа, социолога и антрополога отварајући овакве бескорисне и ретардиране теме, које од старта крећу од погрешне премисе, да свако живо биће на Балкану, или у овом случају у Србијји, дели његово виђење ствари и да свако, попут њега, има проблем са превременом ејакулацијом. Дакле лоше је аутопројектовати и да на том темељу градиш озбиљну причу.

Ja sam Ainu Srbin, potomak akindzija koji su ti napravili pradjeda..nemam s vama balkanoidima ni ono smijesno -ic na kraju imena :) jel pitas za jarana ili iz znatizelje?
О па овде видим да има људи са педигреом. Као онај виц када се Црногорац хвали својим успесима и да запуши уста свима каже: "Мој стрико је министар, а што сте ви постигли у животу".

Дакле ако ти је највећа врлина и успех у животу што си нечији потомак, онда се бојим да имаш проблем.

Ми треба да схватимо да смо мање од 0.1% светске популације.
Сам пласман на Светско Првенство у фудбалу је огроман успех.
Ми постижемо невероватне спортске успехе, у односу на величину наше државе.
Наши интелектуалци кроз историју су учинили пуно за овај свет.
Економија, индустрија и политика јесу на незавидном нивоу, али биће и то боље једног дана.

Ми пуцамо далеко изнад нашег нивоа и категорије.
Ми треба да будемо поносни на наш народ и на наше успехе.
Али такође, треба и да се спустимо мало на земљу због неких ствари. Ми смо ситна риба у овом океану.

О па овде видим да има људи са педигреом. Као онај виц када се Црногорац хвали својим успесима и да запуши уста свима каже: "Мој стрико је министар, а што сте ви постигли у животу".

Дакле ако ти је највећа врлина и успех у животу што си нечији потомак, онда се бојим да имаш проблем.
Glupa pitanja zahtijevaju jos gluplje odgovore..izvolite

To je bila konstatacija zbog cega sam uopce objavio to..jer sam dobio glupo pitanje na koje sam morao na tom nivou odgovoriti..sta nije jasno?
Искрен да будем, много тога ми није јасно, али није баш да ме превише интересује да сазнам шта си заиста желео да кажеш.

:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back