Да ли мали Чедомир треба да иде на робију?

На колико година би га осудили?

• 0

• 5

• 10-20

• 25-50

• доживотно(без могућности помиловања)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ceda je kompletana izgradjena licnost [bez tikova,sujete,agresije] i posten covek koji govori samo istinu [istina znamo onu frazu ''jako boli'' ali tako je, i zato je ona tako razorna po vas ], i zato je uspeo samo za godinu dana da udje u parlamen, a sada ima verovatno i vecu stranuku od DSS-a[bez satelita] a i sps-a

nego napravi ti temu koliko bi sesalj dobio za prebijanje nikole barovica [pa posle kaze okliznuo se na bananu] ili za ono mlacenje pistoljem u skupstini [mislim da je dovolno za poentu]

pa za marka milosevica - za prebijanje otporasa,sverc cigareta, i za enormno bogacenje [nosice gajbice piva]

mozes i za ostale iz radikalske i spsovske stranke koji su dobijali stanove,kredite,poslovne lokacije, dok smo ratovali za ''nasu'' stvar.

ima tu i dosta generala ne znam im imena, ali imaju lepe vile na dedilju mora da su zaradili od vojne plate.

Poslednja izmena:
Ne znam zasto ljudima smeta kad neko zasuce rukave i odradi prljav posao?Bas me zanima zasto Mlohavi ili vojvoda nisu stisli petlju da Slobu izruce gde mu je i bilo mesto ili mozda za postavljaca teme Sloba nije trebalo da bude u Hagu?

za 80% srbije nije,neznam kako si istripovao da si vecina,ali prpaganda nije uvek presudna stvar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back