Da li ljudi vole samo da kritikuju?

citam danas clanak o keli mek gilis i gde ona prica kako nije pozvana da snima u nastavku top gana jer je matora i debela.

i sad citam malo komentare ljudi na temi

i jedna stvar mi bas onako bode oci.

kad se pojavi neka operisana, sredjena komentari pljuste kako se upropastila, kako to nije trebala da radi, kako ne mozes da pobedis prirodu, a sa druge strane kad se neka prepusti da stari dostojanstveno u skladu sa godinama bez estetskih zahvata,, farbanja kose, vodjenja racuna o kilazi odmah pljuste komentari kako se zapustila, kako je sebi to dozvolila i slicno.

da li smo mi narod kome je tesko ugoditi ili jednostavno narod koji voli da kritikuje?

Što ljudi stariji to su gori i sve veći kritičari.
Svaki kur im smeta. Najviše kritikuju mlade.
Zavidna i ljubomorna stara banda. :rotf:

citam danas clanak o keli mek gilis i gde ona prica kako nije pozvana da snima u nastavku top gana jer je matora i debela.

i sad citam malo komentare ljudi na temi

i jedna stvar mi bas onako bode oci.

kad se pojavi neka operisana, sredjena komentari pljuste kako se upropastila, kako to nije trebala da radi, kako ne mozes da pobedis prirodu, a sa druge strane kad se neka prepusti da stari dostojanstveno u skladu sa godinama bez estetskih zahvata,, farbanja kose, vodjenja racuna o kilazi odmah pljuste komentari kako se zapustila, kako je sebi to dozvolila i slicno.

da li smo mi narod kome je tesko ugoditi ili jednostavno narod koji voli da kritikuje?
keli mek gilis je kako bih rekao seljancura... njen psiho profil nikom tamo ne treba jer ne potpada pod nijedan holivudski kanon... eo ti novi dr strange... mogu sve da bace u wc, sve efekte, vrhunsku benediktovu glumu, kad su napravili jeftin politicki liberalni pamflet.

Kad stare babe polude i podjetinjaju - Page 4 of 6 - Zajebanko

Meni su krompiri ok,nemam problem s njima.Ne razumem ljudsku potrebu za kritikovanjem.Ako već moraju da pričaju,može li to ikada da bude nešto pozitivno? Ili bar nezlonamerno?

kad si poslednji put cula nekog coveka da za nekog coveka prica "lepo"
u suprelativu?
sujeta je pojela medjuljudske odnose :(

i to je tako, nazalost.... bar ja tako mislim.
Hebena sujeta i zavist

Back