bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 31.870
Da li koristite AI kada postavljate teme na forumu?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nisam zaboravio da pisem..
Dakako da je loseСлабо отварам теме, али не видим зашто не бих користио вештачку интелигенцију као асистента
Мислиш да је то нешто лоше?
Зависи како га користиш. Исто као са књигама, новинама, радио ресиверима, телевизорима, форумима и генерално туђим ставовима.Vremenom ces ostati bez sopstvenog misljenja ako mnogo to radis![]()
Jos uvek vise volim svoj mozakЗависи како га користиш. Исто као са књигама, новинама, радио ресиверима, телевизорима, форумима и генерално туђим ставовима.
ВИ је као интерактивна енцикопледија, или библиотека, из које можеш врло лако и брзо да извучеш шта год те интересује, а која додатно поседује способност да ти оцени рад и изнесе предлоге како да га побољшаш.
Мислиш да је то што имаш твој мозак?Jos uvek vise volim svoj mozak![]()
МислишNe. Sama biram sta citam i gledam, ukoliko nesto citam ili gledam.
Mislim. Skoro da sam potpuno iskljucena Iz desavanja koliko stroga selektujem.Мислиш
Није паметно занмеривати моћ утицаја
Многи мисле да сами бирају, а заправо су испрограмирани дронови.
Поента је да није пожељно да се искључиш из света тотално, јер ћеш онда остати неинформисан. Међутим, не можеш ни тек тако да се укључиш, јер врло лако можеш потпасти под негативан утицај. То важи за све медије, не важи само за ВИ. Дакле, мораш да имаш добро развијен механизам којим би се штитио од штетног утицаја.Mislim. Skoro da sam potpuno iskljucena Iz desavanja koliko stroga selektujem.
Као када тврдоглава особа слуша само себе и оне који се слажу с њом, а људе који размишљају другачије вербално напада уместо да уђе у дијалог са њимаPsihoterapeut bubalica sveznalica koji podilazi klijentu koji ne kaže sve šta se desilo i ne čuje drugu stranu. Pritom nema smisla za ironiju, nema duha, ne ume da nasluti i pročačka da sazna istinu.
Super alat da se sujetnima miluje ego, a da oni to ne primete. Njima i nije potrebna istina, nego potvrda. Samopotrvrđivanje kao duhovna hrana
Verujem da postoji, ali me nesto i ne zanima trenutno.Поента је да није пожељно да се искључиш из света тотално, јер ћеш онда остати неинформисан. Међутим, не можеш ни тек тако да се укључиш, јер врло лако можеш потпасти под негативан утицај. То важи за све медије, не важи само за ВИ. Дакле, мораш да имаш добро развијен механизам којим би се штитио од штетног утицаја.
Мислиш да не постоји начин да се користи ВИ, а да притом не буде штетан?
Отвориш тему и онда након пар постова објавиш да те тренутно не занимаVerujem da postoji, ali me nesto i ne zanima trenutno.
Отвориш тему и онда након пар постова објавиш да те тренутно не занима
Претпостављам да ни ти тренутно "ниси у рационалном"![]()
Скоро па копи-пејст онога што је @loptica doskocica реклаUvek sam ja u racionalnom, cak previse jesam.
Nisam bila u mogucnosti da ispratim to, ne znam.Скоро па копи-пејст онога што је @loptica doskocica рекла![]()
Али си зато била у могућности да ме оптужиш за агресијуNisam bila u mogucnosti da ispratim to, ne znam.
Ne.Da li koristite AI kada postavljate teme na forumu?