sumljiv_tip
Domaćin
- Poruka
- 3.735
Овој споменик је постављен после ПСР,али комунисти су уклонили њега.Сада смо га вратили тамо где је његово место.
![]()
![]()
Nazalost ludilo nemacke dinastije se nastavlja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овој споменик је постављен после ПСР,али комунисти су уклонили њега.Сада смо га вратили тамо где је његово место.
![]()
![]()
Bice da je Slaven okacio primere objektivne istoriografije u Bugara, a ti ove romanticarske i preterano nacionalisticke.
Koristili smo identičnu bibliografsku odrednicu, s jedinom razlikom što je han Aco citirao integralni tekst literature, a ja prekopirao prevod izvora iz kasnog XVII stoleća koji se nalazi u prilozima na kraju knjige.
Ајде добри људи, време је да прихватите да делимично потичете од предака који су говорили другачије језике од вас.
Nazalost ludilo nemacke dinastije se nastavlja.
Ми никада нећемо одступити од Санстефанска Бугарска,са немачком династије или без њој.
Ми никада нећемо одступити од Санстефанска Бугарска,са немачком династије или без њој.
Karposh being called a "Serbian" may possibly indicate his place of origin.
Da li Karposev ustanak ima etnicki predznak?
This rebellion was in the main a Christian anti-Ottoman uprising. To the extent that some sources may have called Karposh a Serb or something else is of lesser value as the rebellion in itself had different causes, origins and goals.
Karposh being called a "Serbian" may possibly indicate his place of origin.
Example, page 110 - https://books.google.ca/books?id=0x...page&q=kratovo bulgarian town germans&f=false
This explains why Ottoman sources, that the author relies on to put forth his theory, do not record them as "Germans", but rather as "Serbians", indicating their place of origin.
Tako sam nešto i ja napisao, ali mi je simptomatično da ti rezultat linka koji si postavio ima "kratovo bulgarian town"![]()
Tako sam nešto i ja napisao, ali mi je simptomatično da ti rezultat linka koji si postavio ima "kratovo bulgarian town"![]()
Ma neće bi Erdogan, bez brige.Ми никада нећемо одступити од Санстефанска Бугарска,са немачком династије или без њој.