ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.336
Mali prilog priči o "sirotoj, maloj, nepoznatoj Kamali koja se hrabro borila protiv milijardera"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
amerikancima su se otvorile oci, ko je za malog prosecnog dzoa, a ko je varalicaMali prilog priči o "sirotoj, maloj, nepoznatoj Kamali koja se hrabro borila protiv milijardera"
Pogledajte prilog 1640240
#Karen
Vazna je percepcija, a ne stvarnost.
Davno je u našoj TV seriji "Pozorište u kući" bilo ono "Jao što ja volim pozorište! - I ja! - I ja... ali ne u svojoj kući."Ovakve stvari ce mi najvose nedostajati, sad nakon sto su prosli izbori.
Ogoljivanje ovih foliranata, koji se foliraju da podrzavaju nesto, samo da bi bili percipirani kao bolje osobe...
Kao sto rekoh
"That's fine... Hector, he was dating a teenager, like, a little bit ago"Ovakve stvari ce mi najvose nedostajati, sad nakon sto su prosli izbori.
#Karen
Kada hrabro udjes medju krdo...Ovakve stvari ce mi najvise nedostajati, sad nakon sto su prosli izbori.
...i postavis im pitanje...#Karen
Vazna je percepcija, a ne stvarnost.
kekeke, zvuci kao da je pobegla iz ludaje, sad krecemo da im drmamo kavez, svim smf'sPre nego sto neki folirant, komunista, diktator pomisli da se sutra pretvara...
Upozorenje od Kamile!
dva presidenta ima usakekeke, zvuci kao da je pobegla iz ludaje, sad krecemo da im drmamo kavez, svim smf's
LGBTQ zajednici neće biti dobro; Tramp otkrio: Okončaću ludilo
Ima,ali do spavaPogledajte prilog 1583485..Pogledajte prilog 1583488
Trka za predsednika Sjedinjenih Država između republikanca Donalda Trampa i demokratkinje Kamale Haris, biće tesna, ocenio je direktor Centra za američku politiku na Univerzitetskom koledžu u Londonu Tomas Gift, nakon što je aktuelni američki predsednik Džozef Bajden objavio da se povlači iz izborne trke i podržao Kamalu Haris u nastavku kampanje.
Gift dalje ističe da bi rezultat zavisio o malom postotku glasova u državama poput Ohaja, Pensilvanije, Mičigena, Viskonsina, Džordžije i Arizone.
Posle povlačenja Bajdena, konvencija Demokratske stranke, na kojoj će biti potvrđen kandidat demokrata, biće održana u augustu.
link
Šta mislite.Da li Kamala Haris ima šanse protiv Trampa ?
te drzave su pokrali koliko im treba, a za bajdena su jos krali preko servera, tako da su i ona i on duplo golo, zanemarljiv broj glasova ako su osvojili, a gro je pokradenoBilo je dovoljno ilegalnih migranata sa pravom glasa bez identifikacionog dokument, ali nije bilo dovoljno...
Kako se to demokratski glasa bez identifikacionog dokumenta?
Kako se tehnicki sprecava da ista osoba ne glasa vise puta na istom glasackom mestu?
Kako se tehnicki sprecava da ista osoba ne glasa vise puta i na drugim glasackim mestima?