Sensei, ti si postavio temu o King Crimson pre mozda mesec i kusur dana, secas se? Kada sam video tvoju temu o njima, bio sam iznenadjen da ih je neko pomenuo na muzickom forumu. Svestan sam da 95% ucesnika ovog foruma ne zna ko su King Crimson niti ih slusa. Ti si postavio temu, ja sam skraceno odgovorio i postavio moj komentar sa par detalja o njima. Niko se nije odazvao na diskusije o njima sto je potvrda da mnogo ucesnika foruma ne zna o njima. Ni ti, a ni ja nismo forsirali King Crimson temu sa 50-tak You Tube videa o njima, samo da tema o mojoj\tvojoj omiljenoj grupi ne ode u zaborav? Nema razloga. Zasto bih ja forsirao King Crimson temu na druge ucesnike foruma, kada to vecinu ne interesuje. I KIng Crimson tema je zaboravljena otisla na stranice iza i u zaborav....
Ne radi se "striktnim pravilima" foruma. Radi se o ljubaznoscu i postovanju prema drugim ucesnicima foruma. Radi se o zdravom razumu i uzimanju u obzir odnos prema drugim ucesnicima. Ne zelim nikome da namecem King Crimson, ali isto tako ne zelim i ne volim da mi drugi ucesnici foruma namecu ono sto oni vole ako su jedini koji to vole. Ako ima zainteresovanih za odredjenu temu, podrzavam ucesce i razvoj diskusije, cak iako ne ucestvujem u istim. Ali ako nikoga ne interesuje, ne treba daviti sve ostale ucesnike sa onim sto je samo za sebe zanimljivo i sta volis. NIje u redu prema drugim ucesnicima foruma forsirati ono sto samo ti vollis..... Treba imati postovanja i razumevanja i znati kada je dosta i kada treba prestati. Ne radi se o pravilima, vec o osnovnim manirima.