Poz svima, treba mi vasa pomoc, zaljubio sam se u sestru najboljeg druga, da odmah kazem da nije u njemu problem, nego nzm da li i ona oseca nesto prema meni, s njim se druzim oko 8 godina a s njom tek nekih mesec dana, trudim se ali nmg nikako da provalim da li se ja njoj svidjam, navescu vam neke sitnice... na primer kada smo svi tu zajedno kod njih u stanu ona zove mene da idemo do prodavnice, ili da prosetamo malo dalje do druge prodavnice (sami), cesto mi se osmehne kad se pogledamo, ja sedim u fotelji a ona sedne na onaj naslon pored mene i ako ima slobodnih stolica, cesto se nasloni na mene rukom na rame dok stojimo, kada jede npr pomorandzu uvek daje meni iz njene ruke, par puta sam bio prisutan dok je njen brat pricao s njom na tel i svaki put je pitala jesam li ja tu ili jel dolazim, par puta ga je pitala jel ja zurim kuci posto ona uskoro dolazi pa da budem jos malo tu, smeje se mojim forama, kada setamo nas troje ili jos neko sa nama ona uvek ide pored mene, udara me u rame kad je zezam...ali...pre neki dan smo prosli pored nekih vojnika, ona je rekla kako su slatko oni vojnici, morate da mi nadjete nekog vojnika ili policajca, nzm da li je pokusala da ne napravi ljubomornim ili joj se ni ne svidjam,.
Nzm sta da radim, ne bih nista da pokusam dok ne budem bar 90% siguran, ipak je ona sestra mog druga i bice mi glupo da je vidjam ako me odbije
Nzm sta da radim, ne bih nista da pokusam dok ne budem bar 90% siguran, ipak je ona sestra mog druga i bice mi glupo da je vidjam ako me odbije