Da li jedete resh pecenu pilecu kozicu?

To ako pričaš o industriskoj obradi.Čuo sam te neke priče da melju onako neošurenu kožu i hrshavice i cele onako papke sa noktima i sitnije kosti i sve što ne izgleda lepo.I to najviše zaglavi u paštetama,višlama i tako tim prerađevinama.Ono,jes da neće niko da se otruje time,al ono,to su isti sastojci koji idu u hranu za pse i mačke.
A ljudi ovako koji utove ili kupe pa sami zakolju ili plate nekom da im to sredi bacaju iznutrice,najviše creva i ono salo što je u grudnom košu i oko creva jer to miriše čudno i treba baš detaljno da se pere i da odstoji dugo u začinima da izgubi miris.I papke isto bacaju jer to je teško da se to ošuri.
Ja bih uzimao za dz svinjska i praseca creva kad bi neko davao...
Nije mi strasno prati gvn.....ako je dobro skopljeno i dobro hranjeno....nema tu nista neuobicajeno..
Ali sve je to kao i ono sto je bilo sa starim sijalicama led koje su crkle..
U jednoj opstini u Srbiji stavili kontejner za te sijalice , kontejner za neispravne baterije mobilnih , i za elektronsko djubre, tj stare aparate i slicno u komadu..
Ovo poslednje se napunilo brzo, ovo za mobilne baterije posto su sitne ide ali polako , a ovo za sijalice kao da se ne kvare uopste, a nije tako...nego ne postoji ta ideja da se to odvaja..

Evo ona ideja oko pvc cepova pa jedva prolazi a deca se ubise preko skola da opljackaju svaki cep u kuci...

Кожица само ако је домаћа кока, одрасла у дворишту а храњена природно.
Куповне, никако. С обзиром да знам чиме их хране и да је највећи проценат те хемије из хране остао у кожи, нека хвала!

Back