Da li je zenska koja raskine sa momkom koji je 40min busom od nje glupa ili pametna?

Pa razmisljajte o tome ovako: kad nju prisvrbi, on mora da ceka na vozni red.

Jao sad me podseti... Prica jedne moje ortakinje... Nije imala srece sa momcima i nesto pocela prica o hipotetickoj mojoj i njenoj kres semi i ona mi kaze nesto tipa bas ozbiljna:"Kad sam besna u sred noci, cak u 1 sat nocu moras da se stvoris kod mene", a ona zivi na drugom kraju grada.:fdlan:

Ja samo krenuo da kolutam ocima :roll::lol:, a ona pocela da se smeje....:hahaha:

Poslednja izmena:
Jel vi ikad poverujete u bezlicnost kres sheme kod zene?

Ne gledam TV i nemam onda predizborni period, ali mi je ocigledno koliko su muskarci tupavi , bar ovi sto dolaze na forum.
Zato ne iznosim mnoge teorije, koje kad ih kazem pred vrlo radikalnom muskom i zenskom publikom izazovu odusevljenje i priznanje.Ali pazite samo ako iznosenje pocnem od 3 trece cetvrtine za zene i od polovine za muskarce....a ako krenemo od pocetka teorije, znaci onako kako zavisnost ide, ne kapiraju ni jedni ni drugi.
Nema komplikovanih izraza i relacija u tim teorijama, a pomenuh ih zato sto recimo jedna od njih pokriva 20 tema i raznih teza ovde na muskom kutku vrlo jednostavnim principom. Neznanje te teorije dovodi do toga da se donose odluke, ali osoba vise pojma nema kako razresava kompromis niti da se udaljava od onog sto je zadovoljava....npr onaj primer, radim da bih imao para da bih se provodio ono sto ja hocu, a onda radim sve vise da bih imao vise para, a na kraju gubim se u radu i nemam vremena ni za sta , a para ima....i na kraju izgubi volju da se provodi kad se seti muke i izgubio je naviku uzivanja i ponasanja u zabavi...

I da, onda krene konformizam pa devojka koja iskreno smatra da je opravdano raskinuti vezu zbog 40 min putovanja u tom periodu zivota ispada nenormalna.
Dok kresanje i promiskuitet bez ikakvog kriterijuma, koji u sebi krije resavanje tog istog problema na nacin nasao mi se pri ruci , a doslo mi, ispada in jer ga vecina praktikuje...
Samo se varkaju da ima nekog viseg kriterijuma, to u praksi znam, mozda ga ima u pocetku , ili cak ni tada ga nema...

Back