Da li je zenska koja raskine sa momkom koji je 40min busom od nje glupa ili pametna?

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.110
Dakle nije podmetacina u smislu to joj je samo izgovor i slicno...
Nova vremena novi kriterijumi...

Znaci ljubav se ostvarila, ili zaljubljenost ili seks ili sta vec uzimate kao pojam veze.
I onda shvati da joj je neprihvativo rastojanje od 40 min i raskine.
Inace osobe oba pola imaju jedan kriterijum do ostvarenja pocetnog odnosa a onda polako kopaju dodatne kriterijume i zahteve...

Sta je sve upleteno od razmisljanja i uzrokovanih posledica takve situacije (npr stav da nema kola ili stav da nece da koristi kola za dovozenje i odvozenje nje do njega itd...) to dozirajte sami prema vasim zeljama i znacaju koji mislite da ima.

Mislim da je pogresno polako kopati dodatne kriterijume i zahteve. Bolje je kad pojedinac jos u startu zna sta mu je (ne) prihvatljivo, pa se ponasa u skladu sa tim i donosi odluke.
Ako bi se ostvarila sva gore navedena stanja koja uzimam kao pojam veze, ni rastrojanje od 40 min avionom ne predstavlja problem. Ali bi taj period morao kratko trajati (max par meseci).
Postoje dve opcije...devojka nije dovoljno ili uopste zainteresovana, precesta putovanja i cimanja predstavljaju joj napor.

Čim je pomenuto putovanje autobusom... jasno je.

Ona želi MERCEDES da dolazi po nju i to je tada 15 minuta, a ne 40, sve upućuje da bi nekako taj put lakše preživela u nekoj S klasi.
Može i E klasa, ako obeća da će da kupi S.

Što je kur'ac "slabiji", auto mora biti "jači" !
Važno je da se mir uspostavi.....

ok ja bi joj reko naso sam stan u tvojoj zgradi sad cu ti zgadim zivot

Nije to losa varijanta, svojevremeno Neizreciva rece da je najveci gust kad je tip u neposrednom komsiluku, kad moze nonsalantno u papucama u svako doba da naidje i pozvoni na vrata, obavi sta treba i odseta do sledeceg puta kad se ukaze potreba. :D

Dakle nije podmetacina u smislu to joj je samo izgovor i slicno...
Nova vremena novi kriterijumi...

Znaci ljubav se ostvarila, ili zaljubljenost ili seks ili sta vec uzimate kao pojam veze.
I onda shvati da joj je neprihvativo rastojanje od 40 min i raskine.
Inace osobe oba pola imaju jedan kriterijum do ostvarenja pocetnog odnosa a onda polako kopaju dodatne kriterijume i zahteve...

Sta je sve upleteno od razmisljanja i uzrokovanih posledica takve situacije (npr stav da nema kola ili stav da nece da koristi kola za dovozenje i odvozenje nje do njega itd...) to dozirajte sami prema vasim zeljama i znacaju koji mislite da ima.

Ako tip nema svoj automobil, po mogucstvu neki zesci model, znaci ako nije punisha, to se moze podvesti na vezu na daljinu i nije atraktivno u ovoj sveopstoj ekonomskoj krizi. Pa ja sam pre stizao na Limane iz mog "sela", udaljenog od njih cetres i kusur km, nego drugar koji je na njih dolazio sa Petrovaradina, a fakticki su mu bili golim okom vidljivi, plus se vodi da Novi Sad ima solidan gradski prevoz. :)
A i pricao sam vec kako me snajka iz velegrada cekala satima da se do nje doklackam, i posle takvog putesestvija nisam bio ni za K-c, sreca pa sam bio, i ostao, hronicno zagoreo, pa se time donekle kompenzovalo, ali nije to moglo da funkcionise, kad na svakom cosku iole normalna i privlacna zenka moze da savata ebacha sto bi se maltretirala sa nekim putnikom namernikom (namerachenikom :lol:)...

pa sad šta znam, ja bi reko da je siromašna (jer nema kola). i da joj to siromaštvo i beda sputava emotivni život. baš je jadna. ko joj je kriv što nema kola
znači moraće da nađe nekoga ko ima kola kako bi kompenzovala svoju bedu i siromaštvo

Istina, a jos nije ni zaljubljena, ali to ne znaci da ce tako ostati ima pravo da se predomislja i proverava koliko je njemu stalo i kako on podnosi prevoz. :)

Pa tako mu dodje, racunica je jasna, ako ce shevac da se klati medjugradskim prevozom treba mu za tu razdaljinu cirka lapo soma dindzi samo u jednom smeru, i vozi se sa obicnim pukom, sa radnickom klasom, seljastvom, naprednom inteligencijom, lumpenproletarijatom (socijalom), pripadnicima organa bezbednosti, retkim turistima i jedva ponekim pripadnikom armije, znaci cim stigne na cilj ne gine mu kao meni najpre ubacivanje telesine u kadu i prnja u ves masinu, jedva se stigne dragoj krnuti jezicina u uvo onako s praga i zavuci saka medju polutke straznjice, ono kao pozdrav, i pravac kupatilo. Nista bez automobila, nista... mada mene je snajka sa zadovoljstvom odjebala kad je skontala da je razdrndala nov novcat caletov auto, tek stigao iz fabrike, na prvoj voznji po drumu ka mom "selu". :aha:

Back