Velvet77
Zainteresovan član
- Poruka
- 101
Da li je žena ženi vuk?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrlo često da s tim što mislim da ženski rod prednjači u tome. Daleko od toga da sam ženomrzac ali...Da li je čovek čoveku vuk?
Tako jeVrlo često da s tim što mislim da ženski rod prednjači u tome. Daleko od toga da sam ženomrzac ali...
Ja imam 4 dugogodišnje prijateljice i u njih imam bezgranično poverenje ali obzirom na posao koji se bavim uviđam da je sve više tog rivalstva upravo među ženama i čini mi se da je mnogo izraženije nego kod muškog roda. Tu pogotovo mislim na posao, socijalni status, fizičke karakteristike itd. Ponavljam, daleko od toga da ne volim žene. Naprotiv...Није. И мука ми је од наметања ривалства међу женама, стварно. Обожавам жене! Не осећам супарништво, и не поредим се ни са једном. Другарице су ми незамењиве, јако важне у животу.
То, наравно, не значи да имам двоструке стандарде и да бих жени опростила оно што мушкарцу не бих.
Не кажем да нема. Неки људи су несигурни и боје се сваког, чак и оних који нису објективно јачи. Мада, опет, за мене је поређење са другима незрело и не знам како бисмо могли и утврдити ко је јачи. Јер, сви смо другачији, посебни.Ja imam 4 dugogodišnje prijateljice i u njih imam bezgranično poverenje ali obzirom na posao koji se bavim uviđam da je sve više tog rivalstva upravo među ženama i čini mi se da je mnogo izraženije nego kod muškog roda. Tu pogotovo mislim na posao, socijalni status, fizičke karakteristike itd. Ponavljam, daleko od toga da ne volim žene. Naprotiv...
Htedoh da vidim vaša iskustva i mišljenja jer mnoga psihološka istraživanja pominju i objašnjavaju upravo ovu recimo izreku.Не кажем да нема. Неки људи су несигурни и боје се сваког, чак и оних који нису објективно јачи. Мада, опет, за мене је поређење са другима незрело и не знам како бисмо могли и утврдити ко је јачи. Јер, сви смо другачији, посебни.
Лично нисам то често примећивала. Вероватно јер немају разлога да зазиру од мене, али по мало јер и не шаљем такву енергију. По природи јесам тешка, наџак,... али сам у комуникацији врло љубазна, сусретљива,... па то углавном и добијем заузврат.
Озбиљна си или се шалиш?Ne znam, meni se cini da jeste..recimo, ubedjena sam da je zena kriva kad rasturi nekome brak..
..tu recimo muskarca uopste ne krivim...
Озбиљна си или се шалиш?
Да ме партнер превари ни у пети ми не би било да окривим ту жену. Па није га пиштољем витлала сигурно.
Da li je žena ženi vuk?
mog druga skoro razvela jedna takva. on zgodan, ima para, ona ga pikirala i preuzela. na kraju je sutnuo i nju, sad ima trecuNe salim se, zaista to mislim...
Neretko sam vidjala kako zene jure ozenjene muskarce i koliko im nije bitno sto taj recimo ima
kod kuce troje dece i zenu koja od obaveza oko porodice ne moze glavu da digne..
Muskarac ko muskarac, digne mu se i opa...ta druga se potrudi da mu zena sazna za neverstvo
i pakao moze da pocne..![]()
Ne salim se, zaista to mislim...
Neretko sam vidjala kako zene jure ozenjene muskarce i koliko im nije bitno sto taj recimo ima
kod kuce troje dece i zenu koja od obaveza oko porodice ne moze glavu da digne..
Muskarac ko muskarac, digne mu se i opa...ta druga se potrudi da mu zena sazna za neverstvo
i pakao moze da pocne..![]()
Mudar čovjekmeni je idealno da imam dvije zene. jednu za okokuce i okodjece, druga za zabavu... i da mogu otici kod te druge na par dana da mi ova prva ne pravi problem.)
Nije, nego im je to najlakše.Žene pričaju drugaricama sve o nama, baš sve i onda postajemo laka meta.Nekakvo dokazivanje, valjda.
uglavnomDa li je žena ženi vuk?
zar i ti barbi ode u zenomrsce
ljudi sta se ovo desava