Da li je zainteresovan?

Trazila sam broj nekom decku, i on mi je dao.. I posle se nije javljao. Sto bi mi davao br., ako nije zainteresovan.

Niko ti sem njega ne moze dati tacan razlog. Moguce je da se zbunio, nije navikao da cure traze od njega broj, dao ti je broj, a poslije odlucio da se ne javi. Moguce je da su cure navikle da momci od njih traze broj, pa tako da imaju i spremne izgovore ako im se momak ne svidja, a da se taj tvoj nije odmah snasao. Moguce je i da je zainteresovan, ali nije cuo tel, ne provjerava svako propustene pozive sa nepoznatih brojeva. Pravi razlog samo on zna.

Ako si zvala jednom samo, pozovi jos jednom u doba kad mislis da bi verovatno trebao da se javi...jer uvek postoji mogucnost da nije cuo tel., nije bio u sobi,..itd...ako se ni taj put ne javi, posalji sms kako si zvala, nije se javio ovo ono...ako ti odgovori, kroz dalju komunikaciju videces kako i sta...ako ne, nije zainteresovan i broj ti je dao samo da te otkaci...mada postoji i varianta da broj nije njegov, retko ga koristi ili ga koristi smao za seme (to sam radila u srednjoj - izmislila broj kad mi je neko bio zaista naporan, nisam ga gotivila - ono dva razlicita sveta, a zeleo je na svaki nacin da stupi u kontakt sa mnom.:rumenka:)

Nemoj samo stalno zivkati...i ako si vec par puta zvala, sada poslaji samo poruku...

Ne volim takva natezanja, nagadjanja i sl..cim to primetim u startu, povlacim se...ali eto, napisano bih pokusala u startu cisto da mi neke stvari budu jasnije...

P.s. Mada nikada ne bih trazila broj od muskarca, jos manje prva zvala..

Poslednja izmena:
Što bi se javljao, dao ti je broj pa čeka da ga nazoveš.
Misliš, zvala si ga ...a on ne odgovara jel?
Možda samo zoveš u pogrešnom trenutku.

Bice da je to... :lol:

@Neodoljiva: iznenadjujes me. Tako se ne ponasaju neodoljive devojke. Bas bih se smorio da me prvo zivkas nekoliko puta, i nakon sto se ni jednom nisam javio, onda me jos bombardujes porukama... jos bi me naterala da menjam broj. :mrgreen:

Bice da je to... :lol:

@Neodoljiva: iznenadjujes me. Tako se ne ponasaju neodoljive devojke. Bas bih se smorio da me prvo zivkas nekoliko puta, i nakon sto se ni jednom nisam javio, onda me jos bombardujes porukama... jos bi me naterala da menjam broj. :mrgreen:

Ti ne umes da citas ili ne zelis...ako je jednom zvala nek pokusa jos jednom, pa onda jedna poruka...
Desilo mi se bezbroj puta da se ne javim na tel. (nisam bila u sobi, tusirala sam se....itd.), da ga ne ponesem sa sobom a svi me zivkaju ko pomahnitali....e, kad je muvanje u pitanju lako mozes brzo pomisliti da neko nije zainteresovan, jer se nije u tom trenutku javio...a ne mora da znaci da je tako...jos ako je osoba ponosna (znas ono necu da ga/ju zovem, sta je umislila), pisi propalo...ne treba dozvoliti ponosu da prevlada, jer se na taj nacin samo mozes ubediti kako si bolji nego sto zaista jesi...

Inace nik mi je samo kamuflaza...mala sam, debela, brkata, ma nikakva i tebe ne bih zvala nikad, posto ni druge frajere ne zovem prva, niti cu! :)

Ti ne umes da citas ili ne zelis...ako je jednom zvala nek pokusa jos jednom, pa onda jedna poruka...
Desilo mi se bezbroj puta da se ne javim na tel. (nisam bila u sobi, tusirala sam se....itd.), da ga ne ponesem sa sobom a svi me zivkaju ko pomahnitali....e, kad je muvanje u pitanju lako mozes brzo pomisliti da neko nije zainteresovan, jer se nije u tom trenutku javio...a ne mora da znaci da je tako...jos ako je osoba ponosna (znas ono necu da ga/ju zovem, sta je umislila), pisi propalo...ne treba dozvoliti ponosu da prevlada, jer se na taj nacin samo mozes ubediti kako si bolji nego sto zaista jesi...

Inace nik mi je samo kamuflaza...mala sam, debela, brkata, ma nikakva i tebe ne bih zvala nikad, posto ni druge frajere ne zovem prva, niti cu! :)

Ajde se opusti malo, bogte... :eek:

Ja volim male, jos ako su debele i brkate... :heart: Ne moras me zvati, zvacu te ja ako si stvarno ovakva kako si se opisala. :zcepanje:

Taman bi mi lepo stajala - vidi avatar, kakav sam a? :per:

Ma opusteno...dramatizujem bre od spomene nika nadalje.....a to posebno volem kad tebi repliciram....:lol:

Jesam, bas sam takva...uz to sam brkata, imam sisiche kao orase, dlake mi se vuku po zemlji, volim da kopam nos i lepim po potencialnom frajeru...itd, itd...:P nego da ne kvarimo temu (otpadose mi prsti kuckajuci to)...

Ma opusteno...dramatizujem bre od spomene nika nadalje.....a to posebno volem kad tebi repliciram....:lol:

Jesam, bas sam takva...uz to sam brkata, imam sisiche kao orase, dlake mi se vuku po zemlji, volim da kopam nos i lepim po potencialnom frajeru...itd, itd...:P nego da ne kvarimo temu (otpadose mi prsti kuckajuci to)...

Sta da kazem, nakon ovog, osim CMOKIC (ali bez duso, maco, sunce...) :heart:

Дао јој га а после се не јавља.

Лепо те саветује Синди, немој да му тражиш више јер кад ти га сам буде дао после ће заинтересован тети још.

Паз’ само да будеш стидљива. То воле.

Back