Trazila sam broj nekom decku, i on mi je dao.. I posle se nije javljao. Sto bi mi davao br., ako nije zainteresovan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazila sam broj nekom decku, i on mi je dao.. I posle se nije javljao. Sto bi mi davao br., ako nije zainteresovan.
mozda je umro,il ima smrtni slucaj,il amneziju,il su mu ukrali mobini,il lezi paralizovan u bolnici...
ne znas ti kakva su ovo vremena...
da je nezainteresovan?to ne postoji
Što bi se javljao, dao ti je broj pa čeka da ga nazoveš.
Misliš, zvala si ga ...a on ne odgovara jel?
Možda samo zoveš u pogrešnom trenutku.
mozda je umro,il ima smrtni slucaj,il amneziju,il su mu ukrali mobini,il lezi paralizovan u bolnici...
ne znas ti kakva su ovo vremena...
da je nezainteresovan?to ne postoji
Bice da je to...
@Neodoljiva: iznenadjujes me. Tako se ne ponasaju neodoljive devojke. Bas bih se smorio da me prvo zivkas nekoliko puta, i nakon sto se ni jednom nisam javio, onda me jos bombardujes porukama... jos bi me naterala da menjam broj.![]()
Ti ne umes da citas ili ne zelis...ako je jednom zvala nek pokusa jos jednom, pa onda jedna poruka...
Desilo mi se bezbroj puta da se ne javim na tel. (nisam bila u sobi, tusirala sam se....itd.), da ga ne ponesem sa sobom a svi me zivkaju ko pomahnitali....e, kad je muvanje u pitanju lako mozes brzo pomisliti da neko nije zainteresovan, jer se nije u tom trenutku javio...a ne mora da znaci da je tako...jos ako je osoba ponosna (znas ono necu da ga/ju zovem, sta je umislila), pisi propalo...ne treba dozvoliti ponosu da prevlada, jer se na taj nacin samo mozes ubediti kako si bolji nego sto zaista jesi...
Inace nik mi je samo kamuflaza...mala sam, debela, brkata, ma nikakva i tebe ne bih zvala nikad, posto ni druge frajere ne zovem prva, niti cu!![]()
Ma opusteno...dramatizujem bre od spomene nika nadalje.....a to posebno volem kad tebi repliciram....
Jesam, bas sam takva...uz to sam brkata, imam sisiche kao orase, dlake mi se vuku po zemlji, volim da kopam nos i lepim po potencialnom frajeru...itd, itd...nego da ne kvarimo temu (otpadose mi prsti kuckajuci to)...