Da li je za parove bolje da se češće ili ređe viđaju ?

Ja sam od onih kojima treba prostora, i secam se da sam u nekim vezama najbolje funkcionisao kada bi se dan-dva "odmorili" jedni od drugih. Nije to samo u vezama, i sa najblizim prijateljima, dan-dva-tri odmora, i onda se vidimo, ispricamo, lepo meni, lepo njima.
Jos nisam imao priliku da budem u vezi sa nekim da bi se svaki dan vidjao i cuo sa tom osobom. Mozda nisam nasao pravu osobu, ne znam, mada kada razmislim malo bolje, bilo je situacija gde sam jedva cekao da se cujem sa nekim, mozda zaljubljenost, a mozda daleko vise zelimo i otimamo se oko onoga sto nam nije na dohvat ruke.

mada kažu da vrane imaju toliko mozga da ceo život budu sa jednim partnerom
77 godina žive ali ako se desi da zbog nečega ostanu bez partnera onda žive usamljeno
ptičja pamet jača od naše

ovde se valjda ljudi zaljubljuju u imovinu bračnog druga
ali ne u imovinu od partnera oju lično poseduje od Boga, nego u imovinu koja ga okružuje

možda i gavran folira da je najveće drvo njegovo pa ga zato ova voli ceo život?
ko zna od kada to datira...

- - - - - - - - - -

ali ponavljam reč je o ptičjem mozgu, premalom u odnosu na naš

Šta je vaše mišljenje, da li veza duže opstaje ako se momak i cura viđaju baš često, tipa svaki dan ili svaki drugi dan, ili ako se viđaju ređe tipa jednom, dvaput nedeljno ?

Veza ce da traje dugo ako muskarac shvati svoju ulogu i svoje potrebe u toj vezi,
cura i momak treba da se vidjaju onoliko puta koliko osete potrebu za tim, ako jedan kochi znaci da veza ne funkcioise,
i sto pre treba pobeci od takve.

Back