DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.600
Nikakvukakvu zaštitu za glavu imaju ti kabrioleti u slučaju prevrtanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikakvukakvu zaštitu za glavu imaju ti kabrioleti u slučaju prevrtanja?
Cepali su oni lade kao blesaviПа јбг, избор између пеглице и пезејца и није неки избор за трке.![]()
Da li si proverio na šta su ličili Engleski ili Njemački automobili iz tog perioda?
Ciganinu da ne pokloniš, moj ljubitelju super naprednog Zapada (a vidi nas eeej)
Dok je Mini Moris bio idealan za Mister Bina tj neodgovornu i rizičnu vožnju dotle je Yugo učestvovao na relijima uz minimalnu adaptaciju i dizao pritisak Fordu i ostalim ozbiljnim ulagačima love...
Novi Mercedesi..mom drugu prolupala radilica na Mercedesu G, oko 80000 eura plaćen. Prešao 24000 km.Novi Mercedesi su skoro dostigli falinke ondašnjeg Yuga ali i dalje ne mogu po snegom zavejanom putu da piče kao sanke
To može samo Yugo![]()
Što se tiče yuga, nikad ga nisam imao ali sam ih popravljao. Uvek sam se pitao kako neko uopšte može preživeti u tom autu prilikom sudara. Umreću ali to neću shvatitiJedna nostalgična tema
Da li ste vi u nekom periodu vozili yuga i kakva isustva i uspomene imate u vezi sa ovim autom?
Pogledajte prilog 1621148
Ufff, nije to baš bili lakoBilo sexa u njemu toga se secam
Pomeriš sedišta skroz napred, povadiš naslone za glavu, oboriš sedišta i imaš bračni krevet. To nema nijedan evropski auto.Ufff, nije to baš bili lako![]()