Da li je vulgarni humor odlik primitivizma?

Da li je vulgarni humor primitivan?

• Da

• Ne

• Zavisi od konteksta i nacina primene

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Ovako, o ovome sam diskutovao pre neko vece pa me zanima sta mislite o vulgarnom humoru? Da li vulgarni humor koriste primitivni ljudi koji nisu procitali nijednu knjigu osim Bukvara ili vulgarni humor mogu koristiti intelektualci u satiricne svrhe?
Licno nemam nista protiv vulgarnog, perverznog, uvredljivog ili crnog humora sve dok je u odredjenim granicama pristojnosti, ali ume da bude neprijatan ako ga osoba ne koristi na pravi nacin.

Poslednja izmena:
Pa i sta je humor je diskutabilno pitanje a sta cist primitivizam.
Tipa, prepricavanja ribolovackih prica u detelje i kako bi sta radio smatram za nesto primitivno i volim da se sprdam na racun toga jos vecim primitivizmom.
Kad nisi kao oni, budi gori od njih, mada mislim da je to u originalu bilo bolji ili nesto tako.

Sve zavisi kako ga predstaviš, i kome. Generalno će uvek biti nekoga čijem osetljivom uhu će zasmetati.
Ali, ako kroz očiglednu elokventnost suptilno i to plasiraš, može ti biti samo plus... jer nemaš dlake na jeziku, barem sa te strane. I, na neki način, pokazuješ da te 'politička korektnost' u komunikaciji baš i ne zanima. Sagovornike sa kičmom svako ceni... sem poltrona.
Sa druge strane, vulgaran humor koji dolazi iz usta kočijaša ili radnika na skeli nije humor... već način življenja. On ne ume bolje.

I, najvažnije: masni vicevi nisu vulgaran humor. Generalno, vicevi nisu humor, i ljudi čije se duhovitost oslanja isključivo na broj istih su obično izuzetno dosadni, čak i patetični... kad amputiraš taj deo njihove 'duhovitosti'. To je kićenje tuđim perjem... onako, klovnovski.

Back