Da li je Vučićeva vlast prozapadna ili proruska?

Prosrpska i umereno proruska, maestralno balansira izmedju velikih sila da bi ocuvao nas suverenitet za razliku od ostalih zemalja koje se svrstavaju eksplicitno na jednu ili drugu stranu.
Sto bi reko Paja Vujisic u Otpisanima Gagi Nikolicu... Balansero.

To ti je tvoj balanser koji je ocuvao suverenitet u meri da ne znas ni gde su ti granice.

Sto bi reko Paja Vujisic u Oipusanima Gagi Nikolicu... Balansero.
To ti je tvoj balanser koji je icu ai sucetenitet u meri da ne znas ni gde su ti granice.
Vi bi odmah krenuli u rat za Kosovo, divota... a sta mislis o posledicama? Pokrije nas ratna tama, pa sankcije, pa mobilizacija... uzivao bi u tome?
Svoje politicke polucije ostavi za opstinski odbor, jer o meni ne znas nista a jos manje o politickoj filozofiji koja mi je reper.
Kako mogu da znam kad si se prekjuce registrovao. :lol: Pisem uopsteno o ideologiji forumasa krstarice i racunam da si za nju cim si se pronasao ovde.

Prosrpska i umereno proruska, maestralno balansira izmedju velikih sila da bi ocuvao nas suverenitet za razliku od ostalih zemalja koje se svrstavaju eksplicitno na jednu ili drugu stranu.
Niko na svetu ne vodi bolju spoljnu politiku od Srbije trenutno.
Srpska vlast svakog dana preti Srbima i reketira Srbe po Srbiji.

Ako je to 'prosrpska vlast', sta bi onda bilo da su 'anti-srpska', bacali bi H bombe po gradjanima?

Najavio je odlazak 9 maja u Moskvu. Čekao je odobrenje Trampa.
nema tram s tim nista

klintonove demorkate su upravljale nasom vladom

sada su drugacije okolnosti.

usa vise nije u tom zapadnjackom krvolocnom kolonijalnom dilu i ekipi

proruska sigurno nsimo bili jer je i sam rekao da nije smeo od zapaa otici u kazanj...

9 maja ? toje najavio kada je rekao da nece ici u kazanj al ice ici 9 maja...

daleko je to...

Niko na svetu ne vodi bolju spoljnu politiku od Srbije trenutno.
Видим, сви остали изгубише суверенитет сврставањем, само Вучић наш сачува...

Back