Da li je Vučićeva vlast prozapadna ili proruska?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi reko Paja Vujisic u Otpisanima Gagi Nikolicu... Balansero.Prosrpska i umereno proruska, maestralno balansira izmedju velikih sila da bi ocuvao nas suverenitet za razliku od ostalih zemalja koje se svrstavaju eksplicitno na jednu ili drugu stranu.
Vi bi odmah krenuli u rat za Kosovo, divota... a sta mislis o posledicama? Pokrije nas ratna tama, pa sankcije, pa mobilizacija... uzivao i u tome?Sto bi reko Paja Vujisic u Oipusanima Gagi Nikolicu... Balansero.
To ti je tvoj balanser koji je icu ai sucetenitet u meri da ne znas ni gde su ti granice.
Dok nisu poceli protesti bio je prozapadna. Kad je ukinut USAID počeo je da bude proruska koju je x puta zavrnuo u UN na glasanje. Najmanje je prosrpska sto je najgore.Da li je Vučićeva vlast prozapadna ili proruska?
Svoje politicke polucije ostavi za opstinski odbor, jer o meni ne znas nista a jos manje o politickoj filozofiji koja mi je reper.Vi bi odmah krenuli u rat za Kosovo, divota... a sta mislis o posledicama? Pokrije nas ratna tama, pa sankcije, pa mobilizacija... uzivao i u tome?
Vi bi odmah krenuli u rat za Kosovo, divota... a sta mislis o posledicama? Pokrije nas ratna tama, pa sankcije, pa mobilizacija... uzivao bi u tome?Sto bi reko Paja Vujisic u Oipusanima Gagi Nikolicu... Balansero.
To ti je tvoj balanser koji je icu ai sucetenitet u meri da ne znas ni gde su ti granice.
Kako mogu da znam kad si se prekjuce registrovao.Svoje politicke polucije ostavi za opstinski odbor, jer o meni ne znas nista a jos manje o politickoj filozofiji koja mi je reper.
proruska ? a nije otisao u kazanj ?Da li je Vučićeva vlast prozapadna ili proruska?
Prsli ste kolega. Zweimal isti citat, a toliko godina gulite klupu na Krsti, ćaci takoreciVi bi odmah krenuli u rat za Kosovo, divota... a sta mislis o posledicama? Pokrije nas ratna tama, pa sankcije, pa mobilizacija... uzivao i u tome?
Imate Vulina, SPS i SRS kao jacu prorusku opciju, svu podrsku usmeriti ka njima.Davno je ustavljeno da je mešano i balansero.
Marko Djurić ga nedavno prešao u UN.Imate Vulina, SPS i SRS kao jacu prorusku opciju, svu podrsku usmeriti ka njima.
Srpska vlast svakog dana preti Srbima i reketira Srbe po Srbiji.Prosrpska i umereno proruska, maestralno balansira izmedju velikih sila da bi ocuvao nas suverenitet za razliku od ostalih zemalja koje se svrstavaju eksplicitno na jednu ili drugu stranu.
Niko na svetu ne vodi bolju spoljnu politiku od Srbije trenutno.
Najavio je odlazak 9 maja u Moskvu. Čekao je odobrenje Trampa.proruska ? a nije otisao u kazanj ?
pro zapadna, demokratska stranka usa i njeni saveznici engleska nemacka francuska diriguju sbriji i ucenjuju...
sada usa izlazi iz tog kola...
Možda ti ne znaš.Sto bi reko Paja Vujisic u Otpisanima Gagi Nikolicu... Balansero.
To ti je tvoj balanser koji je ocuvao suverenitet u meri da ne znas ni gde su ti granice.
Putin bukvalno isto vlada Rusijom kao Vucic Srbijom, samo sa 1000 puta vise moci i para.proruska ? a nije otisao u kazanj ?
pro zapadna, demokratska stranka usa i njeni saveznici engleska nemacka francuska diriguju sbriji i ucenjuju...
sada usa izlazi iz tog kola...
nema tram s tim nistaNajavio je odlazak 9 maja u Moskvu. Čekao je odobrenje Trampa.
Putin ce uskoro da zavlada celim svetom.Putin bukvalno isto vlada Rusijom kao Vucic Srbijom, samo sa 1000 puta vise moci i para.
Видим, сви остали изгубише суверенитет сврставањем, само Вучић наш сачува...Prosrpska i umereno proruska, maestralno balansira izmedju velikih sila da bi ocuvao nas suverenitet za razliku od ostalih zemalja koje se svrstavaju eksplicitno na jednu ili drugu stranu.
Niko na svetu ne vodi bolju spoljnu politiku od Srbije trenutno.
by Pera, Milvoki, 2002-e.Putin ce uskoro da zavlada celim svetom.