Да ли је Вучић „свирао“ почетак грађанског рата?

Screenshot 2025-08-14 at 02-31-10 Instagram.png

Kriv je valjda onaj koji upravlja a ne zna kako.Pustiti silovatelja iz zatvora i okrenuti ga protiv ljudi koji se bune je dno dna. Betirajte ćaćilen još jače.To rade pravi državnici
Kriv je i on, ali se barem nije pravio da je pametan i "inteligencija" kao ovi, a ispadose obicne ulicne barabe,.
Kaže tvoj Šešelj večeras na Informeru (lično sam slušao) kako "u Subotici Ljotićevci i Titoisti napadaju prostorije SNS"... :respekt:

Je l i ti misliš tako? 💃
Nisam gledala, ali u svakom slucaju ovo su neokomunisti i anarhisti, sto je jos gore.

Kriv je i on, ali se barem nije pravio da je pametan i "inteligencija" kao ovi, a ispadose obicne ulicne barabe,.
Kako nije? Uvek je pričao da je najpametniji, a ispade najgluplji i najnesposobniji. U kojoj još državi imaš nešto poput ćaćilenda, kriminalaca na slobodi kojima je yadatak da se biju sa onima koji se bune i betoniranje ćacilenda. Možeš li da zamisliš i jednog svetskog državnika koji radi ovo što ovaj naš maloumik radi? Sramota me je.Svi nam se smeju

Kako nije? Uvek je pričao da je najpametniji, a ispade najgluplji i najnesposobniji. U kojoj još državi imaš nešto poput ćaćilenda, kriminalaca na slobodi kojima je yadatak da se biju sa onima koji se bune i betoniranje ćacilenda. Možeš li da zamisliš i jednog svetskog državnika koji radi ovo što ovaj naš maloumik radi? Sramota me je.Svi nam se smeju
Dobro, hvalio se i on da je pametan u vezi finansiranja Klintonove kampanje, pa je ispao ono surotno.

Sam je kriv sto nema dovoljno policije i sto slusa EU, ali ovi tek zele da slusaju EU pa mi takvi ne trebaju.

Treba mi neko ko zeli da okrene ledja EU, za takvog cu da glasam.

Dobro, hvalio se i on d aje pametan u vezi finansiranja Klintonove kampanje, pa je ispao ono surotno.

Sam je kriv sto nema dovoljno policije i sto slusa EU, ali ovi tek zele da slusaju EU. pa mi takvi ne trebaju.
Ima dovoljno policije, ali im ne veruje. Zna da bi se okrenuli protiv njega i da bi prošao kao Sloba. Isto i gore važi i za vojsku (u vojsci ga mrze). I onda se babun osloni na najteže kriminalce. Koji bi državnik postupio tako? Betonira ćaciland :lol:

Ima dovoljno policije, ali im ne veruje. Zna da bi se okrenuli protiv njega i da bi prošao kao Sloba. Isto i gore važi i za vojsku (u vojsci ga mrze). I onda se babun osloni na najteže kriminalce. Koji bi državnik postupio tako? Betonira ćaciland :lol:
Nije tacno,vojsku ne zeli niti ima potrebe da izvodi, bar dotle jos nije stiglo, a u policiji moraju da rade sto im je posao, inace ja bih ih otpustila. Oni su duzni da cuvaju ustavni poredak i svaki zakon (na vlast, ali se svodi i na vlast), a ne da beze od kamenica. Zato ili treba zaposliti jos policajaca, ili ko nece da radi svoj posao za koji prima platu - otkaz.

Ali da ova drzava ni na sta ne lici trenutno i vec neko vreme - ne lici.

Nije tacno,vojsku ne zeli niti ima potrebe da izvodi, bar dotle jos nije stiglo, a u policiji moraju da rade sto im je posao, inace ja bih ih otpustila. Oni su duzni da cuvaju ustavni poredak i svaki zakon (na vlast, ali se svodi i na vlast), a ne da beze od kamenica. Zato ili treba zaposliti jos policajaca, ili ko nece da radi svoj posao za koji prima platu - otkaz.
Vojsku ne izvodi jer ne bi ni izasli.

Joj, treba javiti Žaki Tatalović da ga pita: Šta misli o mogućnosti da Ćacilend narušava ugled zemlje, s obzirom da tako bizarna stvar nigde na svetu ne postoji?!

Back