Da li je Vučić genijalan?

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Droid

Legenda
Poruka
51.694
Autorska

Naime pošto se po forumu od manjine baca drvlje i kamenje na Predsednika želim da ovde pokažemo koliko je taj nadčovek sposoban i da odbacimo zlonamerne napade na onoga kojim treba da se ponosimo.

Pogledajte ove vesti

1730237317604.png

1730237345896.png

To može samo on.

Da, elegantno krade izbore, sto rece viola

A ovo je unutrasnji biznis
Vidiš, takvi koji se pozivaju na e normalnog Čedu Stojkovića i srbomrzačku zelenu da ne kažem već šta (naravno, mislim na dotičnu Violu fon Kramon, inače to je unuka Kajzerovog oficira za vezu sa K und k od 1915. ujak joj je inače bio major Luftwaffe) pomažu Vučiću da se što duže održi na vlasti.

Uostalom, autošovinisti, a i oni koji citiraju fon Kramonku i ostale sdbomrsce i ne zaslužuju išta bolje od ovoga, tj i ovo im je predobro.

Чипуљчанин нема ни трунку генијалности односно политичког визионарства, већ само велико знање о технологији власти јер је још као клинац 1993. године постао народни посланик удбашке творевине СРС, а као верни партијски кадар већ 1998. године постао је министар за информисање. И дебил би научио технологију власти да је толико дуго део система.

Влада толико дуго уз помоћ лажне и псеудо-опозиције, али коју није створио он већ "дубока држава" или како бисмо ми то по нашки лепше казали удба (не мислим на БИА). Уосталом, и његова прва партија је била како сам већ казао производ удбе, и СНС је исто настала у епрувети удбе, а Чипуљчанин је том пројекту само био придодат.

Чипуљчанин нема ни трунку генијалности односно политичког визионарства, већ само велико знање о технологији власти јер је још као клинац 1993. године постао народни посланик СРС, а 1997. године као верни партијски кадар већ је био постао министар за информисање. И дебил би научио технологију власти да је толико дуго део система.

Влада толико дуго уз помоћ лажне и псеудо-опозиције, али коју није створио он већ "дубока држава" или како бисмо ми то по нашки лепше казали удба (не мислим на БИА).
Gospodin Milorad je još veći genije.

Back